KOMUNALNA PREDUZEĆA RADE PUNOM PAROM

KOMUNALNA PREDUZEĆA RADE PUNOM PAROM

Komunalna preduzeća u Toplici obavljaju dnevne aktivnosti i priprema za radove na planiranim projektima.

Tako u Prokuplju radnici Javnog komunalnog preduzeća “Hammeum” tokom dana obavljaju sanaciju kvara na vodovodnoj mreži u ulici Branka Radićevića i kvara na Velikoj pijaci. Zaposleni zaduženi za održavanje horizontalne signalizacije vršiće obilazak terena i potrebno obeležavanje, a radnici radne jedinice “Čistoća i zelenilo” obavljaju svakodnevne poslove održavanja trotoara i šetališta.

Javno preduzeće komunalne delatnosti “Toplica” u Kuršumliji obavljaju ovih dana orezivanje stabala na javnim površinama. U toku sui  radovi izrade vodovodnih priključaka u Topličkoj ulici i kako kaže direktor ovog preduzeća Vojislav Čarapić, u toku je pripremanje trase za izgradnju kanalizacione mreže u budućoj fabric u selu Pljakovo.

U Javnom komunalnom preduzeću Blace kažu da su u poslednje vreme najviše pažnje posvetili čišćenju snega. Direktor ovog preduzeća Darko Kuzmanović kaže da je bilo problema sa snegom, posebno u planinskim selima gde su nanosi bili i do dva metra, ali je uz strpljenje građana, sve očišćeno.

-Vodosnabdevanje je uredno, mada je zbog suše u jezeru Pridvorica voda ispod pola nivoa. Za sada to ne otežava snabdevanje vodom- kazao je Kuzmanović.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...