konacno-otkriven-razlog-zasto-se-obesio?-frontmen-prodidzija-u-momentu-smrti-dugovao-10-miliona,-a-ovom-izjavom-je-sve-nagovestio!

15.08.2019. 08:48

Frontmen Prodižija koji nas je napustio u martu ove godine, dugovao milione dolara – stavio kuću na prodaju samo nekoliko dana pre nego što je u njoj izvršio samoubistvo.

Kit Flint Foto: Profimedia

Frontmen benda Prodidži Kit Flint dugovao je devet miliona dolara za porez kada je preminuo u 49. godini, objavila je danas britanska štampa.

Pevačevo bogatstvo je procenjeno na 13 miliona dolara i sada je dve trećine bogatstva otišlo na dugove i porez. Izvori bliski pevaču tvrde da je samo par dana pre nego što je izvršio samoubistvo, rešio da proda kuću u Eseksu za 1,5 miliona funti.

Flint je posedovao i pab, koji je loše poslovao i koji je u trenutku pevačeve smrti bio u minusu pola miliona.

Pevač je u jednom ranijem intervjuu rekao da bi “pre potrošio novac nego ‘čuvao za crne dane'”.

“Sve trošim sad i rekao sam sebi da ću da se ubijem kada potrošim sve”.

Britanski mediji u ovoj izjavi pronalaze mogući razlog za tragični kraj jednog od najuticajnih frontmena veka.

“Najstrašniji muzičar na svetu”

Tokom devedesetih Flint je bio poznat kao “najstrašniji muzičar na svetu”, zahvaljujući neobičnoj frizuri i divljanju na pozornici. Ljudi koji su u vreme njegove najveće slave s njim bili bliski predviđali su da “neće doživeti četrdesetu”. Kombinovao je brojne opijate, najčešće kokain, marihuanu i alkohol, pre nego što je prešao na tablete za smirenje koje je, prema sopstvenom priznanju, “uzimao dok se ne bi onesvestio”.

Pevač je u martu ove godine pronađen obešen u svome domu, a u telu su mu našli kokain i kodein. U nekoliko navrata je otvoreno progovorio o svojoj borbi s depresijom.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.