koncita-ponovo-digla-nevidjenu-buru:-zbog-nje-tviter-gori-i-nema-sta-ne-govore-za-nju

16.05.2019. 22:14

Končita Vurts ponovo diže buru na Evroviziji. Pre pet godina je u Kopenhagenu pesmom Rise Like a Phoenix odnela ubedljivu pobedu a i večeras je u žiži.

Končita Vurts na Evroviziji Foto: youtube

Končita Vurts se uključila iz zelene sobe druge polufinalne večeri Evrovizije u Tel Avivu. Imala je spreman stajling i svima održala lekciju.

Ovo je ono što Evrovizija traži! Baš ovo Nešto intrigantno! Drugačije.

Končita Vurts sa voditeljemFoto: youtube

I voditelja je zantrigirao stajlingom koji ju je zamolio da ustane i pokaže haljinu svima. A kada je ustala, videla se neobična kombinacija sa dugačkim plaštom. I samo obratite pažnju na oblik njenog dekoltea. Pa i na kačket.

Conchita will be performing at the Grand Final on Saturday… with some very special guests! We can’t wait!#DareToDream #Eurovision pic.twitter.com/KFJEBt7A1e— Eurovision (@Eurovision) May 16, 2019

Šminka je savršeno pratila odeću. A šta kažu Tviteraši na Končitu Vurts?

“Kraljica se vratila”, “Želim da je vidim u haljini Kristijana Sirana. Izgledala bi savršeno”, “Izgleda skoro kao parodija Adama Lamberta”, “Adam izgleda potpuno drugačije, pogledaj ovde njegovu novu pesmu”.

Adam looks way different now. Here is his latest single: https://t.co/w4wzLZO3gL— Simone (@skaschep) May 16, 2019

I komentari su se nastavili: “Izgleda mnoog bolje sa kratkom kosom”, “Kraljica”, pa još jednom kraljica”. Uspela je Končita u jednom da uzburka mase. A to je u šou-biznisu možda i najvažnije.

Sad čekamo subotu i njen stajling za finale.