U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- U Dnevnom boravaku „Sunce“ u Vodicama, čiji su korisnici deca i mladi sa smetnjama u razvoju, u toku su pripreme za učešće na Sportskim susretima Dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije, koji će u septembru biti održani u Lebanu.

  Korisnici „Sunca“ svake godine učestvuju na ovoj sportskoj manifestaciji i raduju se druženju sa vršnjacima i širenju prijateljstava sa korisnicima drugih Domova. Oni su ovih dana izuzetno posvećeni treninzima i motivisani da na predstojećim druženjima pokažu dobre rezultate u nekoj od pet disciplina. Takmičari će pokazati svoje veštine u skoku udalj, bacanju čunjeva, šutiranju na gol i bacanju lopte u koš.

  Cilj ovih Sportskih susreta jeste da deca i mladi iz posebno osetljivih kategorija stanovništva, pored druženja i sklapanja prijateljstava,postanu više prisutna i vidljiva u društvu i bolje integrisana u socijalnom okruženju.

  Pročitajte i…  Zdravstveni radnici obišli stare i bolesne u selima Rašica i Muzaće

  Domaćin jubilarnih 10. Susreta Dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije je Opština Lebane, a organizator manifestacije je Centar za socijalni rad i Dnevni boravak „Sunce“ u Lebanu.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470645