kostao-100-dinara-ili-1.000-evra-ovaj-savrsen-komad-garderobe-svim-zenama-stoji-kao-saliven-i-izgleda-papreno-skupo:-i-svi-ga-vec-imamo-u-ormaru!

No, s druge strane ova toaleta spasila nas je u gomili situacija kada smo lomile glavu oko toga šta da obučemo, i nikada, baš nikada nije podbacila ili nas izneverila. Mala crna haljina svima dobro stoji, uvek deluje elegantno i skupo, sjajno je rešenje za sve prilike, kako svečane, tako i one uobičajene, i na koncu svega čini da izgledamo otmeno i blistavo.

Haljina koja svima dobro pristajeFoto: Profimedia

Treba naglasiti i koliko je samo praktična, pa uz različite modne detalje može imati 1000 lica i uvek joj možete podariti novi život uz kaiš oko struka, dobru ešarpu, visoke potpetice, efektan nakit… Sve prisutnija ulična moda učinila je malu crnu haljinu odličnim rešenjem i za posao, odlazak na ručak, popodnevnu šetnju, a nove modne tendecije donele su nam mogućnost da je kombinujemo čak i uz patike!

Sjajno izgleda čak i uz patike Foto: Profimedia

Od ovog časa kreću POTPUNO NOVI i nikad kreativniji komentari na portalu Žena.rs

Krivac za ovaj kultni komad je genijalna Koko Šanel, a prvi put smo imali prilike da malu crnu haljinu vidimo 1926. u američkom izdanju Vogue-a, a okarakterisana je kao „vrsta uniforme za žene svih ukusa“. Od tada pa sve do danas, tokom 93 godine, postala je obavezan deo ženskog garderobera, a njena suština skoro da se nije promenila – i dalje treba da bude dužine iznad kolena, svedena, jednostavna i dostupna ženama svih socijalnih klasa.

Savršen izbor za svaku priliku Foto: Profimedia

Zato je ovo pored farmerki i bele košulje, redak komad koji je zajednički kako slavnim divama i bogatim lepoticama, tako i sasvim običnim ženama sa često ispodprosečnim primanjima. A sve one u maloj crnoj haljini izgledaju fantastično!

Jednostavna i otmena Foto: Profimedia

Pozivamo vas da zajedno sa nama učestvujete u diskusiji – da li je mala crna haljina zaista neophodan komad u ženskom ormaru i nešto što traje večno ili je pak dosadna i prevaziđena? Pišite nam u komentarima (kako se registrovati i ostavljati komentare saznajte klikom OVDE.), a za to ćete biti i nagrađeni – prvih deset registrovanih korisnika koji ostave komentar i odgovore na pitanje dobiće knjigu „Devet žena, jedna haljina“.

„Devet žena, jedna haljina“ Foto: Promo

Ovo je dražesna, izuzetno duhovita, lepršava priča o devet žena koje se ne poznaju, a dirnute su istom malom crnom haljinom, koja im vijuga kroz živote i nosi sa sobom malo čarolije. Natali je prodavačica u Blumingdejlu, koja sanjari o svom bivšem dečku, verenom samo dva meseca nakon što joj je slomio srce. Feliša je sedamnaest godina potajno zaljubljena u šefa i ima jedno veče da ga osvoji. Endi je privatna detektivka specijalizovana za skupljanje dokaza o preljubnicima, čemu ju je podučilo životno iskustvo, a novi slučaj će joj možda povratiti veru u pravu ljubav. Za te tri žene kao i za još šest u blistavim sporednim ulogama – među kojima su i mlada manekenka tek stigla iz unutrašnjosti Alabame, holivudska diva koja se prvi put pojavljuje na Brodveju, nezaposlena štreberka sa Univerziteta Braun, koja počinje da lažira čudesan život na društvenim medijima – sve će se promeniti zahvaljujući savršenoj crnoj haljinici koje svi žele da se dočepaju…

Požurite – i uskoro ćete u svojim rukama držati ovo sjajno letnje štivo!