kreme-od-ovih-36-plodova-su-nesto-najbolje-sto-mozete-da-nanesete-na-svoju-kozu-vec-danas:-generacije-zena-ih-rucno-prave-i-kunu-se-da-su-magicne

Ši buter ima izuzetna hranljiva svojstva i idealan je za negu suve kože tako što štiti lipidni sloj na njenoj površini. Pored toga, sadrži sastojke koji ne zapušavaju pore i bogat je esencijalnim masnim kiselinama i vitamina.

A ako se pitate koji je pravi ši buter za vas, imamo super vest.

Žene u Gani već generacijama ručno prave ši buterFoto: Profimedia

Ši linija brenda „The Body Shop“, koji je nedavno stigao u Srbiju, kao glavni sastojak ima ši buter koji žene u Gani ručno prave i već generacijama koriste za negu suve i dehidrirane kože. Ovaj kultni buter za telo intenzivno neguje i hrani kožu, a svaka tuba sadrži tačno 36 plodova.

Ši asortiman obuhvata proizvode koji pokrivaju negu celog tela – kožu tela, glave, lica, kao i kosu, a u ponudi je i 100% „Natural Raw Shea Butter“, koji je napravljen od 192 koštunjava ploda!

Kada jednom probate „The Body Shop“, uvek mu se vraćate, što dobro znaju žene u Srbiji koje su do sada morale da se snabdevaju svojom omiljenom kozmetikom širom Evrope. Odnedavno, međutim, ovi sjajni proizvodi mogu da se kupe na dve lokacije u Beogradu: u novootvorenom „Ada molu“ i u radnji u „Delta sitiju“, koja će biti otvorena 7. juna.

„The Body Shop“ je zaista jedinstven brend i sasvim je prepoznatljiv još od osnivanja 1976. godine, od strane Anite Rodik.

Ovaj brend je poznat kao začetnik upotrebe prirodnih sastojaka u visokokvalitetnim kozmetičkim i toaletnim proizvodima i svojoj etičkoj savesti. Pravi je globalni brend sa 3.000 prodavnica širom sveta i bio je prvi međunarodni kozmetički brend koji je pokrenuo pitanje korišćenja životinja u svrhu testiranja kozmetičkih proizvoda, i sakupio podršku potrošača za zabranu u Evropi. Prošle godine, njihova Forever Against Animal Testing kampanja sakupila je više od osam miliona potpisa, tražeći zabranu testiranja kozmetičkih proizvoda, na životinjama, svuda i zauvek, kroz kovenciju Ujedinjenih nacija.