krenuo-da-bere-pecurke,-pa-nest

Nakon što je u utorak ujutru izašao iz kuće u selu Prekašnica i krenuo ka ataru šume  koji meštani zovu Crna Čuka kako bi brao pečurke, 46-godišnjem Dejanu Lakićeviću gubi se svaki trag. Porodica je njegov nestanak policiji prijavila sinoć oko 22 h uveče, s obzirom da se nije vratio.

Saznajemo da on nije odgovarao na telefonske pozive i ako telefon zvoni, a u policiji su potvrdili da je slučaj prijavljen i da je obavešteno tužilaštvo, ali više detalja nisu mogli da kažu.

Porodica Lakićevića je zabrinuta,  i od sinoć sa prijateljima i rodbinom obilaze teren u šumi gde bi mogao da se nalazi, ali za sada ni traga ni glasa.

Kako tvrde, u današnjem traganju se uključila i policija sa psom tragačem, a imali su i takozvani lokator, ali ga ipak nisu pronašli.

Čitav dan obilazimo teren, zovemo na telefon koji zvoni, ali se niko ne javlja. Sutra ponovo nastavljamo potragu, policijskim lokatorom je sužena pretraga na manji deo šume, a mi pozivamo sve ljude da nam se od ujutru priključe kako bi ga što pre pronašli – kažu članovi porodice.

Pozivaju građane da u koliko imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Lakićeviću jave na telefon 062 326 808, a na ovom broju mogu  se javiti i svi koji žele da se ujutru priključi u potrazi za nestalim čovekom.