kuca-u-kojoj-je-megan-zivela-sa-bivsim-muzem-prodata-za-180-miliona-dinara:-nije-bas-kao-njen-dom-u-britaniji,-ali-od-luksuza-gore-oci

07.08.2019. 15:55

Kuća u kojoj je Megan Markl živela sa bivšim mužem, američkim producentom Trevorom Engelsonom, u Los Anđelesu prodata je za 180 miliona dinara. Opremljena je u kolonijalnom stilu i svaki njen deo opravdava cenu.

U ovoj kući (detalje možete dapogledate u galeriji) vojvotkinja od Saseksa je sa Trevorom Engelsonom živela od 2011. do 2012.

Vila se nalazi u gradskoj četvrti Hankok Park u Los Ađelesu. Prostire se na 2, 262 kvadratna metra. U njemu se nalaze četiri spavaće sobe i tri kupatila.

U kući preovlađuje bela boja, a Megan ju je napustila nakon razvoda, kada je i dobila angažman u seriji „Suits“ nakon čega se ubrzo preselila u Toronto.

Pet godina nakon razvoda udala se za prinvca Harija, a 6. maja ove godine dobila je sina Arčija Harisona.

Trevor se u maju ove godine oženio 11 godina mlađom Trejsi Kurlend, nutricionistkinjom i bogatom naslednicom (ćerkom bogatog bankara).

Kuća je čuvala uspomenu na brak Megan i Trevisa koji nije imao reči hvale za bivšu, videćemo šta će od nje napraviit novi vlasnici.

Na kraju galerije videćete novi dom Megan Markl, u Frogmor Kotidžu. Kuća u Los Anđelesu jeste raskošna, ali kraljevska vila ima neki poseban šmek.

Zatvori