kupao-se-u-milionima,novac-besomucno-trosio-na-izlaske,-a-sad-ima-svega-6-evra:-ovako-je-izgledao-nocni-provod-sa-zavodnikom-koji-je-spao-na-prosjacki-stap

Sud u Porto Alegreu blokirao je 57 Ronaldinjovih objekata, i to zbog duga od 2,3 miliona evra. Ronaldinjo je u finansijske probleme zapao na vrhuncu slave i bogatstva, kada se kao dete iz siromašne favele susreo sa milijardama. Odmah se bacio na skupe izlaske, nerazumna trošenja, padao na čari devojaka koje su ga iskorišćavale zbog novca i danas je u ovoj situaciji.

KAKO IZGLEDA JEDAN IZLAZAK RONALDINJA?

#TBT muito especial com os meus amigos do @gipsykingsmusic em Miami! 🤙🏾

Kada je 2008. godine novinar Danijel Garsija Marko krenuo da “špijunira” raskalašnog fudbalera, ovo je bio bilans njegovog noćnog izlaska:

00:30 – Ronaldinjo odlazi sa društvom u restoran sa pet zvezdica. Skupih jela i pića delilo se u kilogramima i hektolitrima. Nekada bi Ronaldo sve dobio besplatno, na račun svoje slave, ali često bi i platio vrtoglavi ceh. Naravno, i napojnice je delio šakom i kapom.

01:15 – U besnim kolima, društvo odlazi dalje u izlazak.

02:00 – Žurka je na vrhuncu, a Ronaldinjo van sebe.

04:00 – Ronaldinjo skida majicu, oko njega su devojke a on pleše kao da sutra ne postoji.

07:00 – Fudbaler napušta klub u ženskom društvu s nekoliko promila alkohola u krvi.

Inače, i Ronaldo je više nego svestan gadne finansijske situacije u kojoj se nalazi, i toliko je očajan da razmatra ponudu kluba Birkiraka sa Malte, potpuno nebitnog na fudbalskoj mapi sveta. Međutim, budući da Ronaldinjo ima 39 godina, već dugo vodi nesportski život zbog čega je u lošoj formi i danas je praktično maskota kluba a ne pojačanje, izgleda da mu je jedini spas upravo na Malti.