U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- Na osnovu Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Pravilnika o uslovima i postupku davanja u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini i Odluke o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, Predsednik opštine Kuršumlija je doneo Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Kuršumlija.

  Istovremeno, raspisuje se i oglas za prikupljanje pisanih ponuda za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Kuršumlija.

  Ceo Oglas za prikupljanje pisanih ponuda u drugom krugu za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Kuršumlija sa spiskom katastarskih opština na kojima se parcele nalaze i sa svim neophodnim informacijama za učešće na javnom nadmetanju možete preuzeti na ovom linku u pdf formatu.

  Grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima (kompleksima), koja su predmet izdavanja u zakup i na korišćenje, može se izvršiti u zgradi opštine Kuršumlija, u kancelariji br 19. svakog radnog dana od 10:00 do 12:00 časova.

  Kontakt osoba Petar Mijajlović, tel. 027-381-402.

  Zemljište iz ovog oglasa daje se u viđenom stanju.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466932