U kategoriji Kultura, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- Kuršumlijski  metal bend „Twisted Tales” objavio je drugi album “Bringer of Woe” posle sedmogodišnje pauze. Album može besplatno da se preuzme na njihovom  sajtu, http://twistedtalesofficial.com/downloadmore.php?more=1 . Promociju su započeli na dan objavljivanja albuma, početkom meseca maja u Kuršumliji, u “Hard Rock Caffe Oz”. Na albumu je 12 pesama, koje su kompletan autorski rad članova grupe: Ljubiše Đorđevića, pevača i gitariste, Miše Milovanovića, gitariste, Stevana Dinića, basiste i Nemanje Velickog, bubnjara. Ovim albumom došla je do izražaja njihova muzička zrelost, inovativnost a pogotovu emocije koje su jake i dominantne. Naglasili su da je  numera “Father”, naišla na dobar prijem kod publike a takođe “Hellfire” i  “Slow Down”. Planovi za dalje su im da rade na promociji aktuelnog  albuma, kako online tako i na live nastupima.

  -Promociju novog albuma započeli smo živom svirkom na dan objavljivanja albuma, 04. maja, ovde  u Kuršumliji, u “Hard Rock Caffe Oz”,  inače naše  omiljeno mesto. Gosti su nam bili naši drugari Disciplinski postupak, pank bend iz Kuršumlije, i mladi duo Story Time koji puno obećava, Bilo je prepuno a atmosfera odlična. Sve pesme su naš autorski rad, na albumu ih ima 12, mada je prva samo intro ali kako se  kaže i najmanje dete se voli . Što se tiče prijema pojedinačnih pesama, na svirkama nam se čini da numera “Father” prolazi poput fantazije, ali odlične su i reakcije  i na “Hellfire” i na “Slow Down” -kazali su Topličkim vestima,  „Twisted Tales”
  Novi album su  najavili singlom “Bittersweet Sorrow”, koji je objavljen u formi lyric videa na njihovom  zvaničnom YouTube kanalu: https://youtu.be/FWcmqp4bD_I. Album koji nazvan po pesmi broj dva“Bringer of Woe”, može potpuno besplatno da se preuzme na njihovom sajtu http://twistedtalesofficial.com/downloadmore.php?more=1, koga čine pesme: 1. Snake Eyes, 2. Bringer of Woe, 3. Bittersweet Sorrow, 4. Father, 5. Slow Down (Hate Song), 6. Open Eyes and See…, 7. Hellfire, 8. Human, 9. Sheol, 10. Trapped Under, 11. Misanthropia, 12. Before I Go to Hell and Bur.

  -Nadamo se da Kuršumlijska  Gitarijada, nije potpuno ukinuta, već da se pravi pauza, jer bila bi prava šteta. Naš prvi živi nastup je zapravo bio baš na Kuršumlijskoj gitarijadi 2009, tako da smatramo da je ona lepo mesto za promociju novih bendova. Nakon toga smo još dva puta svirali 2016. i 2018. Uvek se super provedemo kako na samim nastupima, tako i u kampu. Veći deo našeg poslednjeg video spota, pesma “Hellfire”, koji se možete pogledati na linku: https://youtu.be/n-5czeAjs5Q je upravo snimljen na Kuršumlijskoj gitarijadi 2018.  Taj deo lepo oslikava kakva je atmosfera na Gitarijadi i koliko propuštamo što se neće održati i ove godine, pojasnili su “Twisted Tales”

  Inače, “Twisted Tales” na muzičku scenu Kuršumlije stupa, 2004.  kao melodic death metal bend. Nakon snimanja prvog demo albuma “ Behind the Gates of Eternity”, prestaju sa radom. Ponovo se okupljaju 2009. kao thrash/death metal bend. Zatim, 2012. izdaju prvi album “We Shall be Heard”.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467059