kuzmic-je-pre-samo-dve-nedelje-uzivao-sa-porodicom-u-spaniji:-slike-bracne-idile-otkrivaju-drugu-stranu-kosarkaskog-diva-koju-retko-ko-poznaje

14.07.2019. 13:33

Ognjen Kuzmić teško je povređen jutros u saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka – Prijedor. Košarkaški reprezentativac Srbije nalazi se u indukovanoj komi i helikopterom je prebačen u Srbiju kako bi se lečenje nastavilo na Kliničkom centru u Beogradu. Pre samo nekoliko nedelja naš sportista koji je nedavno najavio povratak u Crvenu zvezdu uživao je sa porodicom na letovanju u Španiji.

Ognjen Kuzmić sa suprugom Tomišom Romo Foto: Instagram

Kuzmić vodi najvažniju bitku, a sigurni smo da će je dobiti kao što je na terenu dobio velike utakmice.

Ognjen je na slici sa suprugom Tomišom Romo koju je upoznao dok je ograo za Golden Stejt u Americi. Venčali su se 2016. godine, a 14 meseci pre venčanja dobili su sina Nikolaja.

Kuzmić je u šali rekao da se njegova izabranica nije ljutila zbog imena iako „Amerikanci i Rusi nisu baš u najboljim odnosima“.

Svadbu su zatim proslavili u Beogradu. Košarkaš je istakao d aće se truditi da njihov sin dobro nauči odakle je i savlada srpski jezik.

Ognjen i Tomiša dobili su zatim još jednog dečaka a Kuzma je na Instagramu često ponosno uz fotografiju sa decom isticao svoju najdražu titulu: „ćaća“.