lakovani-sako-i-zavodljive-carape-su-sve-sto-slavna-lepotica-ima-na-sebi-i-ovaj-video-je-toliko-bezobrazan-da-ce-vam-se-zavrteti-u-glavi

01.09.2019. 19:11

Nije tajna da Irina Šajk važi za jednu od najpoželjnijih žena sveta, a čini se da ova dama izgleda bolje nego ikada… Ona žari i pali na modnim pistama, ali i van njih, a nedavno je objavila kratak snimak na Instagramu koji je izazvao pravu pometnju!

Irina Šajk Foto: irinashayk, Vogue / Instagram

Manekenku na njemu vidimo samo u minijaturnom bikiniju crne boje i predimenzioniranom lakovanom sakou sa naglašenim naramenicima, no jedan detalj je sve ovo pretvorio u posebno zavodljivo izdanje.

Reč je o seksi čarapama na tufnice u kojima Irina izgleda zanosno i seksi, a verujemo da je zapalila maštu muškarcima širom sveta.

Ovu izazovnu kombinaciju upotpunila je i crnim salonkama sa vrtoglavo visokom potpeticom, dok je kosu vezala u nizak, zalizani rep, a svoje pune usne istakla je crvenim karminom.

Za manje od 24 sata video je pregledan gotovo dva miliona puta, a 33-godišnja Ruskinja dobila je i gomilu pozitivnih komentara i komplimenata.

I zaista izgleda savršeno, morate priznati!

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.