LAŽEŠ ALEKSANDRE VUČIĆU? ZAKASNILI STE U TOPLICU!

Ovu priliku koristimo da vas obavestimo da je Aleksandar Vučić pred celom Srbijom izrekao jednu neistinu i to 28.juna na Vidovdan, a direktno je vezana za našu opštinu. Izjavu je preneo RTS. Naime , predsednik Srbije, Aleksandar Vučić izjavio je da su svi funcioneri iz SNS-a protiv kojih se vodi sudski postupak uklonjeni sa drzvavnih funkcija. Svim stanovnicima opštine Blace jasno je da je ovo neistina, jer se upravo protivu predsednika Skupštine opštine Blace, Miloša Vasiljevića, člana SNS-a vodi postupak pred Višim sudom u Nišu, a optužen je od strane Višeg javnog tužilaštva (posobnog odeljenja za suzbijanje korupcije) za Krivično delo primanje mita u postupku K.Po4.165/18, koji je javan i otvoren.

Predsednik Republike Srbije i Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić danas dolazi u posetu Toplici, izmedju ostalog posetiće i opštinu Blace. Rezultati politike Aleksandra Vučića u Blacu od kako je SNS došla na vlast na republičkom nivou 2012.godine i lokalnom nivou 2014.godine su sledeći. U tom periodu opština Blace je devastirana u svakom pogledu. Suočeni smo sa drastičnim odlivom stanovništva. Odlaze čitave porodice, jer u mestu u kome su proveli svoje detinjstvo ne mogu obezbediti egzistenciju.Blace je do 2014.godine bilo poznato kao opština mladih, a sada mladi iz te iste opštine najradije odlaze, jer u njoj ne vide perspektivu. Broj stanovnika sa smanjio tako da sada iznosi manje od neophodnih 10 hiljada za postojanje opštine.Poljoprivredni proizvodjači su osiromašeni, dok ni opštinska ni republička vlast nemaju obzira prema njima. Novac se dodeljuje poluprivatnim poljoprivrednim zadrugama iza kojih stoje opštinski funkcioneri ili ljudi bliski aktuelnoj vlasti. Instutucije i ustanove jedna po jedna napuštaju naše mesto (sud,kataster,poreska uprava, Visoka poslovna skola, Dom zdravlja ce podpasti uskoro pod Prokupačku bolnicu).Od najavljene gradjne Grada Sljive u saradnji sa Emiriom Kusturicom nije bilo ničega.

Postavlja se pitanje za koga put Blace-Beloljin ? Da li za migrante koje planirate da naselite u Toplicu ili za brži protok zna se koje robe sa Kosova i Metohije?

Opština Blace, a i Toplica u celinu su devastirane!

Na lokalnom nivou Vučićevi izabranici su za 5 godina koliko su na vlasti potrošili verovali ili ne gotovo 2 milijarde dinara. Novac se šakom i kapom rasipa na razne pseudo korisnike. Lokalalni Čelnici zloupotrebljavaju svoj položaj narodnih predstavnika i vlast ne koriste kako bi ostvarili opšti interes već isljučivo za lično bogaćenje. Predsedniče Srbije, Aleksadre Vučiću, Toplica Vam je poslednja rupa na svirali, a nje se setite isključivo nekoliko meseci pred izbore na kojima ćete očigledno sami učestvovati….


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...