legendarni-fudbaler-u-vezi-sa-studentkinjom-mladjom-31-godinu:-hvalio-se-da-u-jednom-danu-spava-sa-tri-zene,-a-sad-se-od-nje-ne-odvaja

10.07.2019. 19:04

Razlika u godinama im nimalo ne smeta. Slavni fudbaler i mlada studentkinja uživaju u ljubavi.

Slavni fudbaler ima 31 godina mlađu devojku Foto: Profimedia

Legendarni brazilski fudbaler Romario (53) je u vezi s 31 godinu mlađom studentkinjom Anom Karolinom Nazar (22). Zgodna Ana je na Instagramu podelila zajedničku fotku i u emotivnom opisu otkrila šta oseća prema slavnom fudbaleru.

– Ljubavi, ništa u ovom životu se ne događa slučajno, uvek postoji razlog. Ljudi s razlogom ulaze u naš život kako bi nas nešto naučili, a ti si me naučio da volim. Samo ja znam šta osećam prema tebi: mešavinu ljubavi, ponosa i požude – napisala je.

Mlada lepotica je takođe Brazilka, a studira ekonomiju. Kako piše The Sun, par je u vezi od maja.

Ana i RomarioFoto: Profimedia

Romario je inače poznati zavodnik, a iza sebe ima dva propala braka. Svojevremeno se hvalio da je u jednom danu uspeo da spava s tri žene, a mladom fudbaleru Gabrijelu Hesusu je pre Svetskog prvenstva 2018. dao zanimljiv savet.

– Treba da imaš puno seksa, iskoristi slobodne dane najbolje što možeš – navodno mu je rekao.

Slavni fudbaler ima sina Romarinja koji je od njegove nove devojke stariji tri godine, a takođe gradi fudbalsku karijeru. Romario je trenutno član brazilskog senata, a prošle godine se kandidovao za guvernera Rio de Žaneira, a osvojio je tek četvrto mesto.