legendarni-muzicar-obozavao-je-maloletnice-i-imao-gomilu-14-godisnjih-ljubavnica:-„voleo-je-borbe-jastucima,-golicanje,-rvanje-i-poljupce!“

16.05.2019. 09:01

Svetski mediji preneli su danas vest da je čuveni Elvis Prisli kao 22-godišnjak imao 14-godišnju devojku. Ova informacija objavljena je u knjizi „Elvis Presley: A Southern Life“ autora Džoela Vilijamsona, premda nije ni sasvim nepoznata, s obzirom da je poznato da je legendarni muzičar voleo seks sa devicama.

Elvis Prisli Foto: Profimedia

Ovaj istoričar istakao je da je Elvis Prisli zapravo imao čitavu plejadu maloletnih ljubavnica, kao i da je voleo „borbe jastucima, golicanje, rvanje i poljupce“, a da su neke od njih imale i manje od 14 godina.

Takođe, obelodanio je da je kralj rokenrola u jednom trenutku spavao sa devojkom, a uspaničio se kada je shvatio da mu je spao kondom. Kako ovaj pisac navodi pevač se tada obratio za pomoć svojim bliskim kolegama, pre nego što je devojku odveo u bolnicu, a uporedo je telefonirao i svojoj zvaničnoj devojci Diki Lok, sa kojim je izlazio u periodu od 1952. do 1955. godine, pre nego što je upoznao Prisilu, koja će mu kasnije postati i supruga.

Venčanje je usledilo tek posle osam godinaFoto: Profimedia

Ova 73-godišnja dama imala je samo 14 godina kada je par počeo da se viđa, a venčali su se 1967. kada je imala 22. Razvod je usledio sedam godina kasnije.

U pomenutoj knjizi piše i da je on „vodio ljubav sa njom na svaki mogući način koji ne uključuje penetraciju“, a dodaje se i da je „Prisilina nevinost bila stvar koju je Elvis želeo da sačuva i održi“. Pravi seks su imali tek prve bračne noći, a vrlo brzo na svet je došla i njihova ćerka Lisa Mari, a to je promenilo sve – navodno je tada pevač odbacio Prisilu i više nije želeo da spava sa njom.

Podsetimo, Prisila je 2017, 40 godina od Prislijeve smrti, progovorila o njihovoj vezi potvrdivši da bi taj odnos danas izgledao veoma čudno.

Novinar ju je upitao: „Razmišljao sam, šta kada bi Džastin Biber sada upoznao 13-godišnjakinju ili 14-godišnjakinju i onda je i oženio?“ „To su dva potpuno različita sveta“, kratko je odgovorila ona.