U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

  BLACE- Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić u svom kabinetu upriličio je danas prijem za zamenika predsednika komiteta ruske Dume za međunarodne poslove i višestrukog svetskog prvaka u šahu Anatolija Karpova. Prijemu su prisustvovali i pomoćnici predsednika opštine Blace Zoran Jozić i Ivan Burgić. Karpov  je došao sa svojim menadžerom Zoranom Milutinovićem.

  Predsednik Opštine Blace, Anatoliju Karpovu uručio je prigodan poklon namenjen Vladimiru Putinu predsedniku Ruske Federacije. Uz poruku predsednika Opštine Blace Milana Ćurčića da se nada skorom susretu sa predsednikom Ruske Federacije. Poklon Putinu uručiće lično Anatolij Karpov.

  Anatolij Karpov je rekao da je prošlo deset godina od kada je prvi put posetio Blace.

  • Ovo je jubilarna 10-ta godina kada su moji dolasci u opštinu Blace u pitanju, rekao nam je legendarni Anatolij Karpov dodavši da je saradnja sa lokalnom samoupravom opštine Blace odlična i da se nada da će tako biti i u narednom periodu.

  Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić nakon današnjeg sastanka sa Karpovim istakao je da mu je kao predsedniku Opštine pripala velika čast da danas ugosti Anatolija Karpova  koji saradnju sa opštinom Blace ima od 2009. godine.

  • Nadam se da će se ova saradnja nastaviti i dalje. Opština Blace je tu da u nekim razgovorima sa Anatolijem pokuša da konkretizuje saradnju sa Rusijom, izjavio je predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić.

  Nakon sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave u Blacu, Anatolij Karpov je obišao prvi sajam vina koji se danas održava u Blacu i isti zajedno sa predsednikom Opštine Blace Milanom Ćurčićem, svečano proglasio otvorenim.

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467476