lejdi-gaga-i-bredli-kuper-cekaju-bebu?!-irina,-spremi-se-na-knedlu-u-grlu-jer-isplivala-je-i-slika-trudnickog-stomacica!

09.07.2019. 19:48

Na naslovnici tabloida “In Touch” osvanula je fotografija koja je pokrenula glasine da je Lejdi Gaga trudna, a otac je, ko drugi nego – Bredli Kuper.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper čekaju bebu? Foto: Profimedia

Lejdi Gaga i Bredli Kuper već su mesecima jedna od glavnih tema u šoubiz medijima širom sveta. Nakon glasina o njihovoj vezi, počelo je da se šuška da pevačica i glumac očekuju i dete. Da, dobro ste čuli!

Glasine o trudnoći pokrenula je naslovnica tabloida “In Touch” na kojoj Bredli i Gaga poziraju zagrljeni, a pažnju je privukao položaj njihovih ruku. Naime, on drži ruku na njenom stomaku, a ona je svoju stavila preko njegove. Uz fotografiju stoji i naslov da očekuju bebu i izjava da venčanje još ne planiraju. Oni glasine o trudnoći nisu komentarisali.

Lejdi Gaga pokazala i trudnički stomačić?Foto: Profimedia

Urednici magazina otišli su i korak dalje i uz tekst priložili sliku na kojoj se jasno vidi Gagin trudnički stomačić. Ili je ipak u pitanju nezahvalan ugao? Procenite sami.

Podsetimo, Bredli je nedavno okončao vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk, a mnogi tvrde da je razlog njihovog raskida upravo Ljedi Gaga s kojom se zbližio na snimanju filma “Zvezda je rođena”.