lejdi-gaga-je-na-met-gali-prevazisla-samu-sebe:-ovo-nije-moda,-ovo-je-egzibicija,-a-na-kraju-je-na-crvenom-tepihu-ostala-samo-u-donjem-vesu!

Podsetimo, Met Gala ove godine za temu je imao „Notes on Fashion“, a inspirisana je esejom Suzan Zontag iz 1964. godine „Notes on Camp“, pri čemu se „kepm“ definiše kao ljubav prema neprirodnom, umetnost i preterivanje, pobeda stila nad sadržajem, estetike nad moralnošću, ironije nad tragedijom.

Sve je počelo u pompeznoj roze haljiniFoto: Profimedia

Lejdi Gaga je između ostalog bila i domaćin večeri, zajedno sa Harijem Stajlsom, Serenom Vilijams, Alesandrom Mikeleom i naravno Anom Vintur. U skladu sa tom obavezom stigla je među prvima na crveni tepih, a njena pojava bila je zaista vredna pažnje i verujemo da će se pamtiti decenijama, a pre svega uspešno je odgovorila na temu manifestacije dokazavši da je „bog“ preterivanja.

Sve oči su bile uprte u njuFoto: Profimedia

Pevačica je na crveni tepih stigla u veličanstvenoj jarkopink toaleti koju potpisuje njen blizak prijatelj – dizajner Brendon Maksvel sa 7 metara dugačkim šlepom, a kombinaciju je upotpunila dramatična šminka sa ogromnim trepavicama, ali i ogromna roze mašna u kosi.

Ubrzo je Gaga skinula jedan sloj, pa ostala u raskošnoj crnoj toaletiFoto: Profimedia

Za mnoge je ovogidišnja tema Met Gale bila van njihove zone komfora i stila na kakav su navikli, ali ne i za Gagu – ona je crveni tepih iskoristila kao pozorišnu scenu, kao priliku za sopstveni performans i modnu egzibiciju. Počev od samog ulaska propraćenog sa pet plesača koji su imali mini tačku sa kišobranima, preko načina hoda i gestikulacije, pa sve do momenta kada joj je Maksvel pomogao da skine pompeznu roze haljinu, kako bi ostala u vam crnoj toaleti sa korsetom. .

Zatim je podigla prašinu skinuvši se do gole kože, paradirajući pred brojnim fotografima i novinarima u donjem vešu i crnim mrežastim čarapama, što je bio spektakl za sebe – kakav samo ona može da priredi!

Za kraj je Gaga priredila pravi šok!Foto: Profimedia

Na koncu svega Gaga se presvukla i u svoj četvrti (ili treći, zavisi iz kog ugla gledate na stvari) i konačni autfit, blistajući u jednostavnoj satenskoj slip haljini u pink boji, upotpunivši je ogromnim sunčanim naočarima i svetlucavom ogrlicom vrednom 2 miliona dolara , a ne smemo zaboraviti ni da spomenemo njenu otkačenu frizuru sa sitnim mašnicama na kosi.

A potom je otišao i drugi sloj sa Gage, pa je ostala u jednostavnoj roze satenskoj haljiniFoto: Profimedia

Ako vas je Gagin performans začudio, samo se setite da je ovo žena koja je nekada nosila haljinu napravljenu samo od mesa… A ako je ikada postojala noć u kojoj je ova pevačica mogla da pokaže samu sebe, onda je to definitivno ova Met Gala!

Čak je i sama Ana Vintur priznala da niko ne može da se takmiči sa Lejdi Gagom! A koja kombinacija ove dive se vama najviše dopala? Pišite nam u komentarima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO