lejdi-gaga-se-zagreva-za-met-galu-i-upravo-smo-je-videli-u-haljini-koja-je-cisto-preterivanje:-a-tek-obuca-koju-nosi-–-zaista-je-brutalna!

06.05.2019. 13:03

Prvi ponedeljak u maju rezervisan je za Met Galu, a zvezde će na crveni tepih ispred muzeja Metropolitan u Njujorku početi da pristižu u 17h po tamošnjem vremenu, odnosno u 23h po našem. No, pre toga usledila je žurka zagrevanja, koja se tradicionalno održava pre samog događaja.

Lejdi Gaga Met gala Foto: Profimedia

Met Gala ove godine za temu ima „Notes on Fashion“, a inspirisana je esejom Suzan Sontag iz 1964. godine „Notes on Camp“, pri čemu se „camp“ definiše kao ljubav prema neprirodnom, umetnost i preterivanje, pobeda stila nad sadržajem, estetike nad moralnošću, ironije nad tragedijom.

U kratkim crtama – treba da očekujemo sve osim elegancije, odmerenosti i svedenosti, a tračak onoga što ćemo videti večeras pokazala nam je Lejdi Gaga na partiju uoči Met Gale, koja će inače i biti jedna od domaćica večeri.

Ako je neko sinonim za preterivanje i ekstravaganciju, to je svakako ova pevačica, a to je i iznova dokazala na ovoj žurki na kojoj se pojavila u mini haljini esktremnog A-kroja na crno-bele prugice i sastavljenu od nekoliko slojeva i mnoštvo volana.

Haljina je imala i naglašena ramena, rukave i okovratnik, a kako je poenta preterati u svemu, Gaga je uz istu ponela i ogroman crni fascinator na glavi koji potpisuje omiljen šeširdžija britanske kraljevske porodice Filipa Trejsija.

Šta kažete na ovu modnu kombinaciju?Foto: Profimedia

Ovu neobičnu toaletu brenda Mark Džejkobs upotpunila je i crnim čizmama na pertlanje sa ogromnom platformom, te naočarima mačkastog oblika, a kao šlag na tortu došla je i minijaturna torbica modne kuće Delvaux.Naravno, sve je pratio i prilično dramatičan mejkap, kao i teatralno ponašanje same pevačice koje je sasvim bilo u skladu sa energijom koja prati samu Met Galu.

Podsetimo, ona je juče najavila da na ovaj spektakl dolazi dlakavih nogu (više o tome čitajte OVDE), a moramo da priznamo da jedva čekamo da vidimo u kakvom će izdanju večeras šokirati modni svet.

Ovo je definitivno bilo sjajno uigravanje!