lejla-je-najpopularnija-bosanka-s-krpicama-skupim-kao-sam-djavo,-a-ceo-instagram-je-poludeo-za-njenom-torbom,-koja-kosta-kao-necija-godisnja-plata!

Inače, srpkoj javnosti se približila druženjem sa blogerkom Zoranom Jovanović, a često je na meti kritika publike na Balkanu zbog ekstravagantnih odevnih kombinacija i luksuznog načina života.

No, atraktivna 29-godišnjakinja ne haje za negativne komentare, i uživa u tome što život živi na visokoj nozi, a nije teško pogoditi da su joj opesija skupe krpice i aktuelni trendovi.

Njena poslednja fotografija na Instagramu izazvala je više pažnje nego obično, a sve zbog papreno skupe tašne koju lepa plavuša nosi. Naime, ona je uz uske farmerke, sivi duks i moderne sportske patike ponela kultnu “Birkinku”, koja godinama unazad važi za najtraženiju, ali i najskuplju torbu brenda “Hermès”.

Cena ove torbe kreće se i do 14.000 dolara, u zavisnosti od modela, a to je samo jedan od brendiranih, luksuznih komada koji se mogu naći u njenom ormaru, a koje potpisuju modne kuće YSL, Chanel, Fendi i njen omiljeni Louis Vuitton.

I dok se s jedne strane susreće sa kritikama, s druge ima i armiju fanova i obožavatelja, a veliki broj žena tvrdi da je prava modna inspiracija i da obožavaju njen stil.

“Najlepša supruga fudbalera je Lejla. Ljubomorna sam. Kada bih imala magični štapić, jedan dan bih se zamenila s tobom”, poručili su na društvenim mrežama ovoj blogerki iz Bosne i Hercegovine, koja je rođena u Cirihu.

Inače, zanimljivo je da Izeta i Lejlu zovu i “bosanskim Bekamovima” zbog sklonosti da prate modne novitete, ali i zbog specifičnog stila života koji uključuje brojna putovanja i lude izlaske.