leonardo-dikaprio-voli-da-gleda-najsokantniju-seriju-koja-se-prikazuje-u-srbiji:-„leo,-leo,-bezobraznice-jedan“

25.07.2019. 18:22

Leonarda Diparija nazivaju poslednjom velikom filmskom zvezdom. Glumac je na premijeri filma „Once Upon Time in Hollywood“ u Los Anđelesu rekao novinarima da dobro razmisli o ulozi koja mu su ponudi pre nego što je prihvati i da planira u skorijoj budućnosti da se penzioniše.

Leonardo Dikaprio Foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio u toku svoje dugogodišnje karijere ostvario je veliki broj uspešnih i velikih uloga. Za film „The Revenant“ nagrađen je Oskarom u kategoriji „Najbolji glumac“ 2016. godine. Leo je rekao da su veliki filmovi postali dinosaursi i da publika radije gleda serije koje su im dostupne preko različitih striming servisa, nego što posećuju bioskope.

Na pitanje novinara „Variety“ da li gleda serije i koja mu je trenutno omiljena, glumac je odgovorio: „Upravo sam gledao Euforiju. Ta serija je fantastična. Fantastična“.

Naime, serija „Euforija“ je izazvala burne reakcije nakon premijere jer prati problematične živote tinejdžera koji su zavisnici od opijata i koji su skloni promiskuitetnom ponašanju.

Na Tviteru su se našalili da ih ne čudi zašto se Dikapriju dopala ova serija: „Leo, Leo, bezobrazničen jedan. To voliš da gledaš“.

Leonardo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi trenutno promovišu novi film Kventina Tarantina „Once Upon a Time in Hollywood“ koji stiže u bioskope u avgustu.