„lepa-kao-i-uvek“:-supruga-pedje-stojakovica-u-ovoj-haljini-ocarala-instagram-javnost-–-a-na-nogama-papuce-od-56-hiljada-dinara

Bivša grčka manekenka koja je u braku sa našim košarkaškim asom od 2006. i koja sa njim ima troje dece, ove sezone nosi providnu crnu haljinu, “Šanel” papuče, praktičnu ali i šik torbu, i potpuno klasične naočare.

Sve zajedno dovelo je do komentara. “Lepotice”, “Lepa kao i uvek”, a nama se ovaj miks veoma dopao i to svaki njegov deo.

Pojediničano gledano (osim haljine) svaki komad je neočekivan, a zajedno su dali sjajnu modnu celinu.

Nego, da se vratimo markiranim cipelama. Ako i ovog leta želite da hodate u “Šanelu”, moraćete najmanje da za par papuča, prema cenama na ibeju, izdvojite 530 dolara, odnosno 56 hiljada dinara.

Ukoliko vam “nije do bacanja” ovoliko para, možete po daleko pristupačnijoj ceni da pronađete slične modele koji izgledaju veoma dobro.

A Aleka često ume da “ponudi” stajlinge koji su besprekorni od glave do pete, kao što je bila ova crna elegantna kombinacija. Nekada i jednostavno izdanje detalje pretvori u nešto više kao kada je uz džemper stavila zlatni nakit.

Izvršila je pozitivan uticaj na stil supruga koji uz njenu pomoć izgleda kao maneken.

Aleka i Peđa su dugogodišnji sjajan bračni tandem koji na javnoj sceni služi kao primer skladnog braka. Kada se Peđa 2011. opraštao od dresa “Sakramenta” i košarke, supruga ga je bila uz nejga, kao i godinama ranije.

Nastavili su zatim dalje, ka novim pobedama.

I PEĐA MIJATOVIĆ I NJEGOVA SUPRUGA SU POBEDNIČKI TANDEM: