lepa-naslednica-porodice-karic-spremna-za-vencanje:-danijela-ce-na-svadbi-nositi-tako-originalnu-torbu-da-cete-se-raspametiti

29.04.2019. 12:21

Pevačica Danijela Karić 2. maja će drugi put izgovoriti “da” svom izabraniku, plesaču i koreografu Ivanu Mileusniću, budući da će se popularni par nakon građanskog venčanja održanog u martu na večnu ljubav zakleti i u crkvi. Lepa naslednica porodice Karić za ovaj veliki i važan dan odabrala je raskošnu venčanicu, ali i originalan i nesvakidašnji model torbe.

Danijela Karić Foto: Privatna arhiva

Danijela Karić pažljivo je birala svaki detalj koji će poneti na crkvenom venčanju u Hramu Svetog Save, a zatim i na svadbenom veselju koje će u prisustvu velikog broja javnih ličnosti biti održano u “Vili Jelena”.

Danijela će biti prva mlada koja će poneti ovakvu torbuFoto: Privatna arhiva

Plavokosa pevačica na svadbi će nositi neobičnu, ručno izrađenu torbu, napravljenu u kombinaciji prirodne kože i drveta. Drveno dno torbe ofarbano je u belu boju, dok je gornji deo od kože ukrašen kristalima.

Originalan izborFoto: Privatna arhiva

Model koji će Danijela nositi dizajniran je posebno za nju i upravo će ona biti prva mlada koja će poneti model iz kolekcije pomenutih torbi urađene za venčanja.

Kada je reč o venčanici, pevačica se potrudila da i u tom segmentu bude originalna -haljinu u kojoj će se udati za Danijelu je kreirala Žaklina Marjanović, njena dugogodišnja prijateljica koja se bavi izradom scenskih kostima, po čemu je poznata kao najbolja u Srbiji.