lice-je-botoksirala,-ali-noge-je-odaju:-sa-18-se-slikala-za-plejboj-a-danas-u-61.-godini-nosi-minijaturni-sorts-koji-joj-nikako-ne-prilici

01.08.2019. 07:21

Iako i dalje izgleda fenomenalno za svoje godine, glumica Melani Grifit je novim fotkama u prekratkom šortsu izazvala burne reakcije javnosti. Da li je ovo prikladno za damu koja je načela sedmu deceniju?

Melani Grifit u 61. godini nosi najmanji šorts na svetu Foto: Profimedia

Nećemo glumiti moralnu inspekciju i određivati nakon koje godine neprikladno da žene nose kratke šortsiće. Svako treba da nosi ono u čemu se lepo oseća, naročito kada je napolju nesnosno vruće, ali kada ste javna ličnost poput glumice Melani Grifit, morate biti pripremljeni na osude javnosti.

Slavna glumica je oduvek volela da pokazuje svoje telo. Sa 18 se slikala za Plejboj popuno naga, a danas u 61. godini nema problem da gradom prošeta u minijaturnom teksas šortsu.

Melani GrifitFoto: Profimedia

Mladolik izgled lica Melani već godinama održava estetskim korekcijama, a u više navrata se hvalila kako redovno vežba, te da su te vežbe urodile plodom i zato ima ovakvo telo kakvo ima.

Noge je odajuFoto: Profimedia

Međutim, redovno vežbanje ne može joj promeniti broj u ličnoj karti, godine se i te kako primećuju. Koža joj nimalo nije zategnuta, iako je izrazito mršava.

Da li joj priliči ovako kratak šorts?Foto: Profimedia

Melani se sa 18 slikala za Plejboj i time se nedavno pohvalila na Instagramu, pa je fotku brzo obrisala. Sada nastavlja da pokazuje svoje telo oblačeći se provokativno, ali fanovi ne misle da je ovako atraktivan stajling prikladan za ženu njenih godina.

Šta vi kažete?