lidija-se-godinama-uspesno-bavila-medjunarodnim-bankarstvom-kada-vam-danas-kaze-sta-je-kljucna-tajna-uspeha-mozda-vas-ubedi-da-iz-korena-promenite-sebe

Momentum Stragies, u saradnji sa portalom zena.rs vas poziva na BESPLATAN seminar “Korisne Ženske Priče – Za Uspeh Je Potrebno Dobro Društvo”.

Seminar koji će se održati 13. aprila je inspirisan je iskustvom Lidije M. Rosati i mudrim i uspešnim ženama iz njenog okruženja, ženama koje su uvek tu za za nju, kao što je i ona za njih.

“Na seminaru ćete imati prilike da čujete priče i iskustva mojih dragih prijateljica, žena, koje znaju da je takmičenje i poređenje žena sa drugim ženama zastarela paradigma, a da je prava iskrena podrška najlepši dar koji možete da darujete jedna drugoj”, rekla nam je Lidija koja se godinama bavila međunarodnim bankarstvom, a sada kroz edukativne programe uči žene kako da budu što uspešnije u biznisu.

“U razgovoru sa ženama iz Srbije i biše Jugoslavije često čujem da se žene na ovim prostorima susreću sa nedostatkom zdrave iskrene ženske podrške najbližoj okolini. Ženska snaga je upravo u okupljanju i međusobnom podržavanju na putu ka ispunjenijem životu. Ispunjena, osnažena i oslobođena žena je dar ne samo svojoj okolini, već i društvu”, dodala je Liidja.

Šta vas očekuje na seminaru

Učesnici seminara će moći da vode interaktivne razgovore sa ženama “koje su bile hrabre da guraju svoju priču od “malih” života do ozbiljnih karijera i zavidnog iskustava u inostranstvu”.

Pored Lidije M. Rosati na seminaru će sa učenicama razgovarati Svetlana Lala Stanković, diplomata i generalni konzul Republike Srbije u Salcburgu, Marijana Milićević Milenković koja je godinama radila u internacionalnoj kompaniji i sticala iskustvo u različitim zemljama i na raznim funkcijama, Biljana Mišić koja se finansijama i biznisom bavi duže od dve decenije.

“Namera nam nije nametanje rešenja, već da sa vama podelimo različite odgovore za prepreke koje muče sve žene, ali ih neke teže, a neke lakše prevazilaze. Želimo da sa vama iskreno podelimo svoje životne priče i damo vam jedinstvene ideje i strategije kako da pronađete svoje formule uspeha. Planiramo da otvoreno govorimo o svojim putevima ka uspehu kroz neizbežne uspone i padove u životu, a sa ciljem da vas inspirišemo da i vi bolje koncipirate svoju viziju uspeha i bez pardona, sa mnogo nežnosti, krotkosti i blagosti, kreirate svoju budućnost”, poručila je Lidija.

Ona veruje da žene najbolje mogu da razmeju jedna drugu i da im je ta vrsta podrške i te kako potrebna jer su danas veoma usamljene i izlovane.

“Seminar je namenjen ženama preduzetnicama, ženama koje razmišljaju da pokrenu sopstveni biznis, kao i svim ženama koje su trenutno na raskršću – između braka, karijere, kada žele više, a ne znaju kako. Tu smo da ohrabrimo i podržimo – kroz zdrave, mudre i korisne ženske razgovore”.

Kako možete da se prijavite

Da biste učestvovali na seminaru koji će se održati u hotelu “Rojal in” u Beogradu (Kralja Petra 56, Beograd), 13. aprila, od 12 do 17 časova, dovoljno je da se prijavite slanjem mejla na aderesu: INFO@MOMENTUM-STRATEGIES.COM.

Učešće na seminaru je, ponovo napominjemo, besplatno, a broj mesta je ograničen.