listala-sam-tviter-i-naletela-na-selfi-nepoznate-devojke:-zbog-ovog-detalja-u-pozadini-bilo-mi-je-jasno-da-me-decko-vara-sa-njom

06.08.2019. 15:34

Naletela je slučajno na sliku na Tviteru nepoznate devojke i po ovom detalju shvatila da je dečko vara.

Tviter inspekcija je odradila svoje Foto: Twitter

Tviter gori zbog slike jedne devojke koja je htela da se pohvali mišićavim muškarcem, međutim, tom muškarcu je baš ta slika došla glave.

Cela drama počela je kada je devojka po imenu Keni mirno skrolovala Tviterom i između ostalih, naišla na selfi neke njoj nepoznate devojke. Međutim, momak sa slike privukao joj je pažnju.

– Ovako građeni muškarci mi baš prijaju – napisala je devojka uz selfi sa muškarcem kome je preko glave prilepila smajlija. Ipak, Keni je prepoznala to telo i tetovaže i shvatila da je to njen dečko.

– Ljudi, ja ne mogu da verujem, upravo sam videla da se slika mog dečka sa nekom ku*kom provlači po Tviteru – napisala je očajna Keni.

Naravno, svi Tviteraši uključili su se u dramu, željni da čuju ishod.

Kako se ispostavilo, Keni je otvoreno pitala dečka o čemu se radi, a on je tvrdio da je u pitanju stara slika. Onda se u celu akciju uključila Tviter patrola.

SlikaFoto: Twitter

Snašli su se tako što su zumirali magazine u pozadini i ispostavilo se da su sve nedavna izdanja, što je jasno dokazalo da dečko ne samo da vara, već i laže.

Došlo je dotle da su Tviteraši pogodili i o kom se hotelu radi. Epilog? Dečko je nakon tako čvrstih dokaza šutnut.