ljubavna-prica-roditelja-malog-arcija-je-pocela-bajkovito:-hari-je-megan-video-u-seriji,-pa-rekao-recenicu-koja-je-bila-prorocanstvo!

Romansa Megan Markl i princa Harija svakako je bila iznenađenje ne samo za britansku kraljevsku porodicu, već i za čitav svet, ali i svojevrsna revolucija, s obzirom da je reč o prvoj tamnoputoj dami koja je postala deo dinastije Vindzor.

Takođe, Veliku Britaniju je uzdrmala i činjenica da je ona Amerikanka, i to razvedena iz “običnog” staleža, a tamošnji narod još uvek se seća 1936. godine i abdikcije princa Edvarda koji se prestola odrekao zbog “raspuštene” Amerikanke Volis Simpson.

Princ Hari i Megan MarklFoto: Profimedia

No, hajde da se vratimo na sam početak ove ljubavne priče koja pomalo podseća na čuveni scenario iz bajki – obična devojka upoznaje svog princa, prevazilaze sve prepreke i na koncu svega staju na ludi kamen!

Megan i Hari upoznali su se na sastanku na slepo koji je ugovorila njihova zajednička prijateljica, a nakon samo dva susreta par je rešio da zajedno otputuje u Bocvanu, gde se ljubav rodila i strasti se rasplamsale.

Zanimljivo je da su se u javnosti pojavile i informacije o tome kako je riđokosi Britanac zapravo zapazio Megan daleko pre ovog sastanka i to na malim ekranima, pa da je navodno prijateljima na pitanje ko je za tebe idealna žena odgovorio sa: “Megan Markl iz serije ‘Suits'”.

Vojvotkinja i vojdova od SaseksaFoto: Profimedia

“Činjenica da sam se u Megan zaljubio tako neverovatno brzo bila mi je potvrda da su se posložile sve kockice, sve je bilo savršeno. Ova lepa žena ušla je u moj život, a ja sam ušao u njen”, rekao je Hari u zajedničkom intervjuu za BBC nekoliko meseci nakon što su obelodanili da su se verili.

“Jedna od prvih stvari o kojima smo Hari i ja razgovarali kad smo se sreli bile su razne stvari koje želimo da napravimo u svetu i o tome u kojoj smo meri oboje angažovani i uporni kada želimo da napravimo neku promenu”, istakla ja 37-godišnja Megan u istom intervjuu, koja se zbog ovog braka odrekla i bavljenja glumom i posvetila humanitarnom radu, a kasnije i službenim dužnostima.

“Mi smo zaista srećni i zaljubljeni. Šest meseci smo se zabavljali pre nego što se to plasiralo u javnost. Sve to vreme sam radila i jedino što se promenilo je ljudska percepcija”, ispričala je ona tom prilikom.

Par se prvi put javnosti predstavio u septembru 2017. godine u Torontu, da bi samo dva meseca kasnije potvrdili vesti o veridbi, te ih venčanje očekuje u maju 2018. Zanimljivo je da je Hari sam dizajnirao verenički prsten sa tri dijamanta, a otkrio je i da je zaprosio svoju izabranicu kleknuvši na kolena dok su “pekli piletinu”.

I zaista, uprkos skepticizmu i kritikama javnosti, uglavnom na račun Megan koji su nazivali “prosečnom glumicom prosečne lepote i jednako prosečne karijere”, par se obavezao na večnu ljubav u maju 2018. godine na jednom od najspektakularnijih venčanja u protekloj deceniji.

Ceremoniju je pratila praktično cela planeta, a o venčanici lepe Amerikanke naširoko se i nadugačko pričalo – ona je promenila dve toalete; prvu je potpisala modna kuća “Živanši” i bila krajnja jednostavna i svedena, dok je drugu nešto opuštenija dizajnirala Stela Mekartni.

U danima koji će doći mladenci su neprekidno punili stranice žute štampe, a detalji iz života Megan Markl nikada nisu ni prestali da isplivavaju na površinu… Bilo je tu svega – od peripetija sa njenom porodicom, izjava da je njena narav veoma nezgodna, da je kraljevska porodica vrlo uznemirena njenim ranijim ulogama i fotografijama, navoda da je Megan krišim imala svoj Instagram profil, iako je to zabranjeno.

Spekulacija i govorkanja bilo je bezbroj, ali ono što je činjenica jeste da je lepa vojvotkinja zaista napravila određenu revoluciju, prekršivši neka sitna, ali i dalje kraljevska pravila, te da je čitavu dinastiju približila običnom narodu. Ona je takođe vrlo brzo nakon venčanja postala modna ikona, a njena modna izdanja se gotovo religiozno prate i uglavnom su zaista besprekorna i vrlo luksuzna – potpuno drugačija od onih kakve nosi Kejt Midlton, supruga princa Vilijama.

Vesti o trudnoći su još više ovaj kraljevski par stavile u fokus javnosti, a svaki korak trudne Megan budno je bio propraćen gomilom fotografa i stavljen pod skener medija i javnosti.

Na koncu svega, ova porodica je sada tročlana i verujemo da su novopečeni roditelji “ludi” od sreće, a da li će se ova ljubavna priča završiti sa onom čuvenom “živeli su srećno do kraja života” vreme će pokazati, ali za sada im dobro ide…