ljubila-je-breda-pita-i-ljudi-su-gledali-scenu-bez-treptanja:-mladja-je-od-njega-32-godine,-a-majka-joj-je-cuvena-lepotica

07.09.2019. 08:15

Margaret Kvali se bavi aktivno glumom pet godina i još uvek je nebrušeni dijamant za koji se sve više bore producenti u Holivudu. Ćerka glumice Endi Mekdauel imala je priliku da pokaže talenat u najnovijem filmu Kventina Tarantina „Once upon a Time in Hollywood“.

Bred Pit i Margaret Kvali Foto: Profimedia

Ćerka Endi Mekdauel i bivšeg manekena Paula Kvalija u poslednjih godinu dana dobila je veliki broj uloga kojima je opravdala talenat i dokazala da može uspeti i bez imena svoje majke.

Margaret u nekoliko intervjua je istakla da je glumačkim stopama pošla na nagovor prijatelja, a pre toga se aktivno bavila plesom. Iako je odrastala u porodici poznatih roditelja, s majkom glumicom i ocem modelom, Margaret nije videla sebe u šou-biznisu.

Endi i MargaretFoto: Profimedia

Ćerka Endi Mekdauel se bavila baletom od ranog detinjstva. Sa 16 godina se preselila u Njujork kako bi završila srednju školu i shvatila što želi kasnije.

„Živim sama od svoje 16. godine u Njujorku. Na početku je bilo jako čudno jer nisam znala šta ću sama sa sobom. Posvetila sam se školi i studiranju, a onda je u jednom trenutku postalo jako čudno kad sam ideš na fakultet i sve ostale obaveze radiš potpuno sam. Tadašnji dečko me zapravo pogurnuo u smeru glume. Odveo me je na kurs glume i to je bilo dovoljno, jer sam znala da je to moj poziv“, ispričala je Margaret u jednom intervjuu.

Maragaret na crvenom tepihuFoto: Profimedia

Prvu veću ulogu imala je u seriji „The Leftovers“ u kojoj je glumila zajedno sa bivšim suprugom Dženifer Aniston – Džastinom Turoom.

Veliki Kventin Tarantino angažovao ju je u filmu ‘Bilo jednom u Holivudu’, u kojem zavodi Breda Pita, iako je dosta mlađa.

Bred Pit i MargaretFoto: screenshot

Margaret je priznala da joj je rad sa Tarantinom otvorio mnoga vrata.

Slika je i prilika Endi Mekdauel, slavne majke koja ne krije ponos na to što je njena ćerka krenula njenim stopama.

Margaret i Kventin TarantinoFoto: Profimedia

‘Gledam na to isključivo kao na nešto korisno. Shvatam da sam privilegirana, ali istovremeno se trudim iskreno zaslužim svoje uloge’, kaže Margaret.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.