ljubomorno-krije-32-godine-mladju-devojku,-a-sad-ju-je-poveo-na-krstarenje:-i-na-zajednickim-fotkama-sve-gori-od-strasti

13.08.2019. 06:59

Svet su obišle paparaco fotografije Leonarda DiKaprija i njegove 22-godišnje izabranice Kamile Morone sa krstarenja Mediteranom, no još više pompe izazvao je dvojac koji ima pravi društvo na ovom proputovanju.

Šon Pen i Lejla Džordž Foto: Profimedia

Naime, pomenutom paru na krstarenju u luksuznoj jahti pridružli su se 58-godišnji Šon Pen i njegova devojka Lejla Džordž (27), koja je inače više od tri decenije mlađa od njega.

Šon Pen i Lejla DžordžFoto: Profimedia

Prijatelji su se dobro zabavljali, sudeći po fototografijama, a Šon i Lejla su razmenjivali nežnosti, sočne poljupce, a nisu zaboravili ni da uživaju u morskim čarima, pa su zajedno izvodili skokove u vodu.

Leonardo DiKaprio sa devojkom Kamilom Foto: Profimedia

Inače, par je zajedno tri godine, a u njihovoj vezi nije bilo trzavica, uprkos generacijskom jazu i činjenici da je lepa glumica čak mlađa i od njegove ćerke Dilan. Svoj odnos ljubomorno čuvaju od očiju javnosti i tokom čitave veze svega su nekoliko puta viđeni zajedno.

Šon Pen i Lejla DžordžFoto: Profimedia

Podsetimo, holivudski glumac se pre ove mlade dame viđao sa poznatom glumicom Šarliz Teron, ali su tačku na romansu stavili 2015. Ovaj holivudski šarmer zaveo je i Madonu, sa kojom je bio u braku sredinom osamdesetih, a i dan danas su dobri prijatelji. Posle ovoga, glumac je bio 14 godina u braku sa koleginicom Robin Rajt sa kojom ima i dvoje dece, ćerku Dilan (27) i sina Hupera (25).

Šon Pen i Lejla DžordžFoto: Profimedia

Inače, Lejla se takođe bavi glumom, a talenat je nasledila od oca Vinsenta D’onofria, zvezde serije „Red i zakon“.