ljudi-neumorno-zumiraju-sliku-jer-se-na-njoj-krije-jedan-bezobrazan-detalj-ima-50-godina-i-njene-obline-su-raj-za-oci

12.04.2019. 19:15

Helena Kristensen je seks-simbol i jedan od najpoznatijih supermodela koji je hodao ovom planetom. Već decenijama uspešno prkosi godinama, a sada je novim slikama još jednom pokazala da joj brojke u ličnoj karti ne mogu ama baš ništa.

Vidite li bezobrazan detalj na slici? Foto: Instagram

Sve nas je zanavek kupila u erotičnom spotu za pesmu “Wicked games”, a i danas, na pragu šeste decenije, Helena Kristensen pleni fantastičnim izgledom. Dokaz tome su nove slike iz Portorika koje je objavila na Instagramu, a jedan detalj naročito zapada za oko.

Pozirajući na peščanoj plaži, Helena je u čipkastom, neon kupaćem kostimu istakla svoju isklesanu figuru, a kada skrolujete dalje, ugledaćete fotku zbog koje se ceo Instagram zapalio.

Providno i jako, jako provokativnoFoto: Profimedia

Naslonjena na drvo, Helena je u prvi plan istakla grudi, a ispod providnog materijala jasno su se nazirale bradavice što je njenim pratiocima raspalilo maštu pa su je obasuli komplimentima.

Nekadašnja mis Danske, ipak, kaže da nije oduvek mogla da se pohvali lepotom, kao i da je nekada davnooo imala predebele obraze i očajnu frizuru. No, vremenom je njena atraktivnost došla do izražaja i ona je postala ono što je i danas – ikona stila i lepote.

Kaže da mladolikost u svojoj 47. godini duguje jednostavnom “triku”, a to je dovoljno kvalitetnog sna. Takođe, vitkost održava jogom i plivanjem, a savetuje ženama da počnu da vežbaju i da nikada nije kasno za redovan trening – ona sama čari istog otkrila je tek sa 30 godina.

“Nikada nisam bila na dijeti. Veliki sam gurman i volim dobro da jedem. Priroda me je obdarila dobrim metabolizam, ali tek sam u tridesetim godinama otkrila benefite bavljenja sportom”, rekla je jednom prilikom.