ljudi-sokirano-preracunavaju-koliko-je-tacno-mladja-nova-devojka-popularnog-zavodnika-(60):-„pa-on-je-pljackas-kolevki!“

Kristi Brinkli svakako ne izgleda kao da ima 64 godine, ali njen bivši suprug, arhitekta Piter Kuk (60) svakako izgleda baš u skladu sa ciframa iz svoje lične karte. Ipak, on ne vidi problem u tome da po ko zna koji put šeta devojku skandalozno mlađu od sebe.

Kuku je ovo leto u ljubavnom smislu obeležila Alba Džanku, studentkinja od svega 19 godina. Već su viđeni na nekoliko javnih događaja i utakmica, a deluje kao da se celog leta ne odvajaju jedno od drugog.

Piterova nova devojka mlađa je od njegove ćerkeFoto: Profimedia

Sudeći po Albinoj LinkedIn stranici, ona će diplomirati 2021. godine, a pohađa medicinski fakultet u Luizijani, dok je završila elitnu privatnu srednju školu u Engleskoj.

Inače, vredno je spomena i to da ćerka Kristi i Pitera, Sejlor Brinkli Kuk, ima 21 godinu.

Kristi Brinkli i Piter Kuk 2003. godineFoto: Profimedia

Podsetimo, Kristi Brinkli i Piter su se razišli 2006. godine, kada ga je uhvatila u prevari sa tada 18-godišnjom sekretaricom, Dajanom Bjanki. I Piterova druga žena je nakon razvoda javno govorila o “patološkoj Piterovoj sklonosti ka mladim ženama”.

Potom je 2014. godine Hempton brujao o tome kako Piter Kuk krišom na javnim mestima slika mlade žene.

Usledila je 2017. godina, kada je studentkinja Zoi Tes javno rekla da je Piter u nekoliko navrata navaljivao da prespava u njegovoj kući iako mu je otvoreno rekla da to ne planira da uradi. Piter je na to imao sledeći odgovor: “Sugerisati da sam želeo bilo šta drugo osim da dragoj prijateljici ponudim prenoćište je bezobrazno”.

Prošle godine ljudi su se skandalizovali nad slikom Pitera Kuka u društvu ćerke Sejlor i tadašnje devojke Kejsi – pri čemu njih dve izgledaju kao da su sestre.

Piter, Sejlor i KejsiFoto: Profimedia

Reakcije javnosti na novu ljubav Pitera Kuka su poprilično očekivane:

– Pretpostavljam da se snima nastavak filma “Tatino obdanište”.

– Pobogu, njoj je samo 19 godina, a njemu 60. On je pljačkaš kolevki već godinama. Mada, ništa me ne iznenađuje od njega, već dugo se zna da je jezivi perverznjak koji prolazi kroz krizu srednjih godina.

– Izgleda kao da joj je deda! Bestidni starac – nižu se komentari na Fejsbuku ispod njihovih zajedničkih slika.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.