lola-je-najseksepilnija-pijanistkinja-na-svetu-juce-je-srela-noleta-i-evo-sta-misli-o-njemu-ovo-je-bas-kompliment

21.03.2019. 17:06

Poznata pijanistkina, prepoznatljiva po atraktivnom izgledu i bombastičnim nastupima, za pet meseci stiže u Beograd, a juče je u Majamiju srela svetskog teniskog asa i evo šta misli o Noletu.

Lola Astanova i Novak Đoković Foto: Instagram

„Novak i ja već neko vreme pratimo jedno drugog, a sinoć smo se sreli i želim da nešto podelim sa vama. Imala sam sreće da često srećem brojne osvarene, uspešne i poznate ljude, i ti susreti su bili prekrasni jer njihove poslovne uspehe prate lični kvaliteti.

„Ali Novak koji je postigao neverovatan uspeh kao sportista je još impresivniji kao čovek- ljubazan, skroman, posvećen, radoznao, ljubazan.

Novače, hvala što si toliko inspirativan, čast mi je da mogu da kažem da sam tvoj prijatelj. Srećno u petak, navijaćemo za tebe“, napisala je Lola Astanova pored slike na kojoj je sa Đokovićem.

Slavnog tenisera sutra čeka meč na turniru u Majamiju, a Lolu 7. novembra ove godine koncert u Sava centru.

Talentovana i energična Lola najavljuje se kao prava muzička atrakcija. Zbog eksplozivnih nastupa često se o njoj pisalo poslednjih nekoliko godina, a razloga pisanja bila je i njena navodna veza sa članom dua „Tu čeos“ Stjepanom Hauserom.

Pretpostavljalo se čak da su se njih dvoje i venčali, ali je posredi bila samo šala, a violončelista nam je pre nekoliko meseci pred nastup u Beograd rekao da je „slobodan kao ptica na grani“>