luj-viton-odrzao-je-novu-reviju-na-starom-aerodromu-i-to-je-bio-nevidjen-spektakl:-pogledajte-samo-taj-glamur-80-ih,-bas-nam-se-dopada!

09.05.2019. 18:30

Nedavno je u Njujorku u unutrašnjosti zatvorenog aeredroma JFK održana spektakularna revije brenda Luj Viton, a cruise kolekcija za 2020. nikog nije ostavila ravnodušnim.

Brojne poznate zvanice, između ostalih i Karli Klos, Mišel Vilijams, Džulijen Mur, Ema Tompson i Kejt Blanšet, uživale su u specifičnoj atmosferi starog terminala koji je za ovu priliku pretvoren u tropsku oazu prepunu lišća.

Pod kreatorskom palicom Nikolasa Geskjera čuveni bredn predstavio je glamur inspirisan 80-im godinama prošlog veka, pa se na trenutke činilo kao da gledamo stari spot sa MTV-a.

Kolekcija nam je ponudila kratke kožen jakne sa upečatljivim printovima i nagalšenim ramenima, pantalone cigaret kroja i dubokog struka, neobične kombinacije boja, ali i vladavinu crno-bele kombinacije, a tu su i kožni kaputi i čuvene bermude. U našoj galeriji pogledajte neke od modela sa Luj Viton revije.

Zatvori