magicna-devetka:-danas-je-992019.-poseban-dan-koji-se-dogadja-na-svakih-9-godina-i-donosi-buru-promena

09.09.2019. 15:20

Današnji dan 9.9.2019. nosi energiju broja 9, a to je, prema numerologiji, poseban dan koji se događa jednom u 9 godina i jako je važan za svakog od nas.

Magija broja 9 Foto: Profimedia

Danas je 9. septembar i to je veoma specifičan datum, jer se na nebu otvara magičan portal 999. Septembar je 9. mesec, sada je 2019. godina i 9. je dan u mesecu. Zato se 9. 9. 2019. godine na nebu otvara portal koji donosi neverovatnu energiju kakvu smo retko mogli da vidimo do sad.

Prema numerologiji broj 9 označava pozitivnu energiju i talas dobrih ideja. On nas ispunjava pozitivnom energijom i osvežava naše potencijale. Takođe, podstiče mudrost i aktivira vas kako biste prihvatili razne sjajne mogućnosti koje se nude.

NumerologijaFoto:

Danas ćemo imati retku priliku da pročistimo svu karmičku energiju koju smo nakupili u proteklih devet godina i 9-9-9 energiju koja je u bliskoj vezi sa toksičnim vezama koje privlačimo ili održavamo.

Sve niti koje nas energetski povezuju sa ljudima i situacijama koje su štetne po nas ili nas ograničavaju na bilo koji način biće prekinute tokom ovog perioda omogućavajući nam tako da odemo od svega negativnog sa osećajem mira, ljubavi, saosećanja i oproštaja u srcu. Ovo se posebno odnosi na udaljavanje od društva svake osobe koja redovno izaziva svađe, pokazuje agresiju, vara i pokušava da manipuliše nama.

Broj devet nosi energiju svakog broja pre njega i zbog toga predstavlja akumulaciju početaka, sredine i završetaka. U pitanju je finalni broj pa tako njegova energija označava završetke, ali i uzbudljive početke.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.