MAJKA DIREKTOR PRETI NOVINARIMA ZBOG OBJAVLJENE VESTI

MAJKA DIREKTOR PRETI NOVINARIMA ZBOG OBJAVLJENE VESTI

Gospođo Radosava Mićović, tužite nas! Ne samo i vi, i svi oni koji misle da trebaju i da smo preneli neistinu na našem sajtu! Ali pre toga želim da vam postavim nekoliko pitanja!

Majka sekretar (direktor) zaposlila ćerku u Crvenom Krstu u Kuršumliji
U opštinskoj organizaciji Crvenog Krsta u Kuršumliji došlo je do zloupotrebe službenog položaja. Ćerka sekretara Crvenog Krsta, Radosave Mićović zaposlena je, odlukom upravnog odbora, bez konkursa u Crvenom Krstu Kuršumlija, kako bi mogla da koristi pravo na porodiljsko bolovanje. Obzirom da je pr…
Pisali smo o tome ovde

Odakle vam pravo da pretite Medijima- novinarima koji pošteno zaradjuju svoj novac? Jel zato što ste direktor Crvenog Krsta u Kuršumliji ili zato što ste član SNS-a.

Da li vi znate da ste prekršili nekoliko zakona? Prvi je Zloupotreba službenog položaja zato što ste zaposlili svoju ćerku! Ukoliko već imate višak radnika kako ste uspeli da zaposlite svoju ćerku?

Ako ste mislili da pokrijete troškove njene plate i primanja tako što ste izdali restoran Crvenog Krsta vi niste pokrili troškove, vi ste napravili još veće, jer zapravo ste izdali taj restoran kako bi mogli više da priuštite za vašu porodicu!

Da li je Crveni Krst privatna firma ili je to organizaciona ustanova? Da vas podsetimo Prvi član Statuta Crvenog krsta Srbije glasi: Crveni krst Srbije je humanitarna, nezavisna i dobrovoljna organizacija i jedino nacionalno društvo u Republici Srbiji.

Odakle vam pravo da pokušate pretnjom da zataškate stvari! Pretite novinarima! Ugrožavate sigurnost, pokušavate da napravite mediski mrak koji je i onako velik u ovoj našoj državici.

Koliko nisko vi udarate zabranom slobodnog izražavanja?

Svako razumno biće na ovom svetu bi trebalo ovome da se stidi i da ne uradi tako nešto na prvom mestu.

Naše mišljenje je da vi bezuslovno trebate da odpustite vašu ćerku sa tog mesta, i date neopozivu ostavku na mesto direktorke Crvenog Krsta u Kuršumliji jer očigledno vladate ličnim interesima i ne bi trebali da imate tako visoke pozicije u društvu.

Urednik M.P.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...