majka-je-pokusavala-da-uhvati-savrsen-kadar-ali-njena-mala-cerka-nije-saradjivala-pritrcala-joj-je-i-usledila-je-scena-od-koje-se-prevrce-stomak

12.04.2019. 11:14

Društvenim mrežama kruži snimak majke koja šutira svoju ćerku, a priča iza snimka je toliko mračna da ljudi ne mogu da poveruju šta su pogledali.

Šokantan snimak obišao je svet Foto: youtube

Da su danas društvene mreže sve pokazuje i broj influensera koji ovim putem izbegavaju klasične, dosadne poslove i omogućavaju sebi bolju zaradu. Ali sa boljom zaradom dolazi i dodatni pritisak, a to je da svaki potez, svaka slika, svaka objava budu savršeni.

A influenseri nisu samo odrasli ljudi, već i deca i kućni ljubimci, pa tako imaju svoje naloge sa milionima pratilaca a roditelji dece ili vlasnici pasa po ceo dan provode fotografišući, snimajući i montirajući slike i snimke svojih zlatnih koka.

Tako je i ova majka iz Kine, iz grada Hangdžou, našla način da unovči činjenicu da joj je ćerka preslatka, te je rešila da je zaposli kao modela. Devojčica se zove Niu Niu i već dugo, iako je mala, radi kao manekenka i model.

Tako joj je majka našla angažman i odvela je na snimanje, ali devojčica po svemu sudeći nije htela da sarađuje, što je izazvalo eksploziju majčinog besa i rezultat je to da je šutnula svoje dete.

Snimak je vrlo brzo postao viralan a građani su zgroženi odnosom majke prema detetu. Majka se susrela i sa optužbama da uskraćuje detetu detinjstvo kako bi na njoj zarađivala.

Stvar je toliko eskalirala da je majka napisala otvoreno pismo izvinjenja javnosti na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

– Što se tiče mog postupka u snimku…Nisam imala nameru da povredim svoje dete. Žao mi je što sve izgleda tako strašno, ali sve je pogrešno shvaćeno. Moja ćerka je moja mezimica i nesumnjivo dobija svu moguću ljubav, pažnju i nežnost – napisala je majka.