majka-je-pronasla-savrsenu-haljinu-za-cerkino-vencanje,-a-kad-se-pohvalila-na-internetu,-svi-su-se-zgrozili:-„neprikladno-je-blaga-rec-za-ovo“

31.07.2019. 06:59

Mišljenja su podeljena. Jedni je kude, drugi podržavaju, ali na ovu haljinu niko ne ostaje ravnodušan.

Neprikladna haljina mladine majke je zgrozila internet Foto: Profimedia

Mladina majka je jedna od najvažnijih zvanica na venčanju pa je bez sumnje i ona osoba koja će se naći pod lupom svih prisutnih. Ali šta ako majka svojim odabirom haljine pokuša da zaseni sopstvenu ćerku?

Baš to se dogodilo kada je jedna majka naručila preko interneta vrlo provokativnu haljinu i nakon što joj je porudžbina stigla ostavila komentar:

Haljina koja je izazvala bujicu komentaraFoto: Facebook

“Ova haljina je savršena!!! Ne mogu da dočekam da je nosim na ćerkinom venčanju”.

Njena objava izazvala je lavinu reakcija. Pa su je, između ostalog, uporedili i sa Kris Džener.

“Čini mi se da je mladina majka sveže razvedena s obzirom na to koliko traži pažnje”, “Mislila sam prvo da je ovo haljina za mladu koja se udaje u Las Vegasu”, “Ovo je haljina koju obučete dok ležite na sofi i zovete policiju da biste ih obavestili o misterioznoj smrti svog supruga”, neki su od komentara ispod fotografije haljine.

Šokirani komentatori sa društvenih mrežaFoto: Facebook

Iako se mnogi ne slažu s time da majka dođe u ovakvoj odevnoj kombinaciji, bilo je i onih koji su podržali ovaj izbor.

“Volela bih da moja majka obuče ovakvu haljinu na moje venčanje”, “Mojoj majci je bolje da izgleda ovako glamurozno na mom venčanju”, branili su majčin izbor pojedini korisnici društvenih mreža.

U koju grupu vi spadate?