majka-je-terala-cerku-da-spava-sa-muskarcima-koji-imaju-vise-od-50-godina-da-bi-zaradile-za-plasticnu-hirurgiju-potrosile-su-70.000-evra-da-bi-izgledale-ovako

10.04.2019. 10:53

Džeordžina Klark podsticala je ćerku Kajlu da ima seksualne odnose sa starijim bogatim muškarcima (taticama) kad je napunila 18 godina kako bi mogla da zaradi novac za plastičnu hirurgiju.

Kajla i Džordžina Foto: Profimedia

Kajla je nedavno napunila 23 godine i zarađuje novac za estetsku hirurgiju striptizom, ali povremenim seksualnim odnosima sa bogatim muškarcima u poznim godinama.

Džeordžina je priznala da se danas oseća loše zbog uticaja na ćerku i da ono što je od nje tražila nije bilo ispravno.

Pre ove izjave Džeordžina je za medije egzaltirano izjavila da je njena ćerka u tinejdžerskim danima pronašla muškarca koji je u tom trenutku bio u ranim pedesetim godinama.

Džrodžina KlarkFoto: Profimedia

Majka i ćerka su potrošile 70.000 evra da bi izgledale kao njihov idol Kejti Prajs.

„Ogroman je pritisak na devojčice danas jer se ceo svet vrti oko sestara Kardašijan, Instagrama i selfija. Ako nisi siguran u sebe i srećan, a imaš novac, svašta možeš da uradiš“, rekla je Kajla.

Majka i ćerka trenutno apstiniraju od plastične hirurgije.

„Imam sreću što imam ćerku kao što je Kajla koja je mogla da plati moje tretmane. Nemam problem što se viđa sa starijim bogatim muškarcima i što izvodi striptiz, jer vodimo život kakav želimo“, zaključila je Džordžina, iako je prvobitno rekla da se pokajala.