majstor-reci-i-emocija,-ali-i-modni-virtouz:-marina,-i-za-stil-cista-desetka

31.05.2019. 21:46

Skoro da nema regionalnog muzičkog hita, a da ga nije napisala Marina Tucaković. Važilo je to i u staroj Jugi, a važi i danas.

Marina Tucaković sinoć u Beogradu na proslavi 21. rođendana Anastasije Ražnatović Foto: RAS Srbija

Pogledaj galeriju slika

Ali čuveni tekstopisac Marina Tucaković nije samo vešta sa rečima već i sa modom. Ima veoma osoben stil odevanja i istančan ukus.

Primećuje se to decenijama, onoliko dugo koliko se slušaju i numere u koje je ona unela pravo bogatstvo emocija i originalan način izražavanja osećanja- nekada je to činila na jednostavan način, nekad je mnogo toga rekla između redova, ali se u njenim rečima svi prepoznaju i svako ima omiljeni Marinin stih.

Mi ćemo nam naš tek reći jer nam je teško da se odlučimo, ali smo zato izabrali njena najbolja modna izdanja.

Zatvori

Marina Tucaković 2017. u Beogradu

“Biti drugačiji, a bit moderan”, to je modni prinip Marine Tucaković koja uvek nosi originalnu obuću i koja uvek na sebi ima detalje kojima odskače od dosadnog, uniformisanog stila.

Igra se modom

Marina je u više navrata izjavljivala da obožava kupovinu, a kada ode u šoping, zna da izabere komade koje joj po formi i stilu najbolje odgovaraju. U muzici je često eksperimentisala, isto radi i u modi.

Smela kombinacija

Nije moda samo igranje po pravilima koja svi znaju, već i kreiranje sopstevnih kriterijuma stila. Marina ima svoj fazon i obožava da kombinuje različite desene.

Prava kombinacija

Upravo se u tom misku desena i boja vidi njena modna veština.

Pogledajte cipele!

Jedinstvena figura u muzici je i jednstvena pojava u modi na domaćoj sceni. U odevanju je hrabra, a kroz odeću i ovakvo bogatstvo boja otkriva mnoog toga o sebi, kao i u svojim pesmama.

Marina nikad ne nosi “već viđeno”, a u modnoj igri dosegla je ozbiljne nivoe. Ne samo da je izabrala savršene sandale i stilski odličnu sivu odeću već je stavila i minđuše u (za ovu kombinaciju) najboljoj ljubičastoj boji.

Glamurozno i drugačije

Marina ima dara za biranje krupnih komada, a koliko se poigrava odećom toliko je slobodna i u biranju tašni.

Čista desetka

Međutim, u toj slobodi u odevanju nikada ne ide u krajnost, uvek ostaje na liniji dobrog stila. Na sinoćnjem rođendanu Anastasije Ražnatović u Beogradu bila je savršeno elegantna.A cipele i torba… Nije moglo ženstvenije i bolje.