marija-iz-paracina-godinama-nije-odvezala-rep-i-zbog-toga-je-dobila-i-zaliske-pustili-smo-joj-kosu-nasminkali-je-i-presvukli-i-garantovano-je-necete-prepoznati

Mi smo se, takođe, potrudili da joj ulepšamo život tako što smo je doterali.

Kada je došla do nas, situacija je bila ovakva:

Datum rođenja: 31. 12. 1956.

Visina: 165 cm

Težina: 55 kg

Obim grudi: 90 cm

Obim struka: 76 cm

Obim kukova: 98 cm

Konfekcijski broj: 38

PROBLEM Marija ima divnu kosu, ali joj je stalno vezana u rep, pa su joj se pojavili zalisci. Kako je vitka i srednje visine, samo treba da bira stvari koje su u dobroj proporciji s njenom konstitucijom.

REŠENJE Marijino lice došlo je do punog izražaja kada je promenila frizuru. I od odeće joj najbolje pristaju stvari koje daju punoću figuri.

Marija Dimitrova pre transformacijeFoto: Milan ilić / RAS Srbija

1.PRVI KORAK:FRIZER

Preliv u bakarnim tonovimaFoto: Milan ilić / RAS Srbija

Stepeni i pramenovi za bujnost i sjaj

Marija je došla s lepom kosom koju je stalno vezivala u rep. Frizer Boban ju je skratio i ošišao stepenasto, tako da

napokon može da baci gumicu. Izvukao joj je svetlije pramenove za lepšu i bujniju frizuru. Sve je prelio blagim bronzanim tonom, koji joj ističe ten i oči.

2.DRUGI KORA:ŠMINKER

Za lep ten svetlucavi prajmerFoto: Milan ilić / RAS Srbija

Braon senka diže kapke

Marija ima spuštene gornje kapke, tako da joj je šminkerka Milica stavila braon senku iznad pregiba oka kako bi vizuelno ublažila pad. Kako ima lepu kožu, na lice je nanet hidratantni puder, a svetlucavi prajmer dao je pravi efekat. Popunila joj je malo ređe obrve.

3.TREĆI KORAK:STILISTA

Bluzon, pantalone
i torbica OVS,
cipele „Deichmann“Foto: Milan ilić / RAS Srbija

Klasično, a moderno

Poprečne teget bele pruge na bluzonu stoje vitkima, model je namerno krojen da se na kukovima širi, i sve to Mariji zbog vitke linije odlično stoji. Crvene široke i kratke pantalone- kilote fino se uklapaju u ovaj moderan autfit.

Bluza, suknja, jakna i minđuše „P…. S…. fashion“, čizmice OVS,Foto: Milan ilić / RAS Srbija

Ležerno i šik

Teksas suknja fino ističe Marijinu vitku liniju. Prljavoroze bluza s bogatim rukavima savršeno joj pristaje i po kroju i po boji. Moderna torbica oko struka i kratka teksas jakna fino upotpunjavaju ovaj stajling.

Haljina „Jagger“, narukvica „P…. S….
Fashion“, cipele „Deichmann“Foto: Milan ilić / RAS Srbija

Ženstvenost u prvom planu

Ovo je najbolji kroj haljine za sve žene koje su građene kao Marija – V-izrez izdužuje figuru, vezivanje na preklop je zgodno jer može da se podešava, a ujedno naglašava struk. Tople nijanse haljine joj lepo istaknu svetle oči i novu boju kose.

Organizacija, produkcija i stajling LJILJANA PEROVIĆ, ljiljana.perovic@ bliczena.rs; foto MILAN ILIĆ; frizura ALLURE BEAUTY CENTAR; šminka GOLDEN ROSE i MAKEUP HOUSE; mesto snimanja KARE Dečanska