marija-vs-kristina:-da-su-one-na-terenu,-koja-bi-pobedila?-a-nije-tenis-u-pitanju!

09.06.2019. 18:07

Rafael Nadal i Dominik Tim sreli su se u finalu ovogodišnjeg Rolan Garosa, Španac je pobedio! Taj okršaj ispratila je svestak sportska javnost, a zamislite samo kako bi izgledala borba njihovih partnerki Kristine Mladenović i Marije Francuske Pereljo? Naravno, ne bi to bio teniski meč jer bi Kiki kao profesionalna teniserka imala nedostižnu prednost.

U pitanju bio bio okršaj na polju stila, uticaja na društvenim mrežama pa i na polju profesionalnih uspeha.

Da vidimo koja je bolja!

Zatvori

Marija Franciska Pereljo pre nekoliko godina

Kada su u pitanju društvene mreže, Marija na tom polju dobrovoljno gubi jer nema društvene profile. Na internetu ima dosta njenih fan profila, od kojih neki imaju i više od 10 hiljada pratilaca.

Marija i Rafa

Rafaelova verenica ne voli da se previše javno eksponira, kaže da njen dragi i ne bi želeo da pored sebe ima partnerku koja je javna ličnost.

Kristina Mladenović

Kristina na Instagarmu ima 308 hiljada pratilaca, a na Tviteru njih 208 hiljada. Njena stranica na Fejsbuku ima 90 hiljada lajkova.

Stil…

Kada je reč o njihovom stilu, obe vole eleganciju i nenametljivo oblačenje.

Bolje se oblači…?

Na modnom terenu skoro da su izjednanače, ali ipak, malo bolji ukus ima Kiki.

Retko javno pojavljivanje sa Rafaelom Nadalom

Na polju profesionalne karijere Marija je prilično uspešna. Sa fakultetskom diplomom krenula je u biznis sa nekretninama. A onda je postala predsednica Fondacije “Rafael Nadal” koja postoji 10 godina.

Borac na terenu

Kristina je mlada, sve uspešnija teniserka, koja se kući sa Rolan Garosa vraća sa osvojenim prvim mestom u dublu. Ima nekoliko trofeja u pojedinačnoj i u konkurenciji parova.

Malo šale iza kamera

Obe dame su vredne i posvećene pravim ciljevima, ali zbog jake volje i velikog truda prednost dajemo Kristini.

Kristina bodri svog verenika

Čija je ljubav veća? Tu odgovora nema, osim što Marijina i Nadalova duže traje, počela je 2005. a veza Kristina i Dominika 12 godina kasnije. Čini se da će obe završiti pred oltarom.

Akrivne na tribinama

Obe žustro bodre svoje partnere dok se bore na terenu. Marija ne ide na svaki turnir jer kaže da bi to poremetilo njenu vezu sa Nadalom, a on je na turnira prezauzet sportskim obavezama, pa je njoj nekad i naporno da isprati njegov ritam i uklopi se sa njegovim rasporedom.

Pobednica…

U borbi od pet rundi u tri je pobedila Kristina, a dve su okončane nerešnim rezultatom. Pobednica je Kiki. Mada se i Marija dobro držala.