marko-je-do-53.-radio-kao-finansijski-menadzer,-a-onda-mu-je-jedan-dan-u-beogradu-promenio-zivot-iz-korena:-zbog-ovog-lica-luduju-zene,-a-dzordz-kluni-se-opasno-nervira

Jedan takav scenario desio se Italijanu Marku Konsoliju koji je do 53. godine radio kao finansijski menažer. Nije ni slutio da bi mogao da se bavi nečim drugim. Ali… život mu je servirao veliko iznenađenje.

“Moja priča je počela u jednom kafe baru u Beogradu kada su mi fotografi prišli i predložili da me fotografišu narednog dana. Tako da sam prvo snimanje uradio u Beogradu nakon čega su se moje fotografije proširile po celom svetu.  Shvatio sam da je moje lice, lice starijeg gospodina, jako primaljivo, pa sam tako i ostao u svetu modelinga. Poštujem osobe koje karijeru modela počnu veoma mlade, ali ja sam za samo godinu napravio ono što neko uradi za celu karijeru. Za 18 meseci sam imao više od 130 snimanja”, rekao je Marko prošle godine za “Azra” magazin.

Marku se život promenio u Beogradu pa je ostao veoma vezan za naš grad, koji je i posetio pre nekoliko meseci kada je bio gost na Beogradskoj nedelji mode.

Markantnog Italijana kojeg zovu italijanski Džordž Kluni, zapazili su tada mnogi, pa su komentarisali da veoma podseća na holivudsku zvezdu.

Vidiš, Kluni, nisi jedini seksi muškarac sa bradom 🙂

Marko i Kluni imaju i jednu zajedničku profesionalnu crtu – oboje se bave glumom jer je Konsoli nakon uspeha u modelingu uplovio i u svet glumačke profesije.

Doduše, to je daleko skromnije od Klunijevih uspeha, ali ako neko može da za kratko vrmee napravi veliki proboj, to je muškarac sa fotografije.

Konsolija su mnogi zapazili i na Instagramu gde ga prate sjajne 63 hiljade ljudi. Marka zdušno podržavaju i njegova deca, ćerka Ivon (36) i sin Aleksandar (24) koji su u početku bili iznenađeni očevom odlukom da postane maneken, a onda su shvatili da je rođen za taj posao.

Italijan ide dalje ka novim poslovnim uspesima, u njegovoj domovini ne prestaje da se priča o sličnosti koja ga spaja sa Klunijem, a on je otkrio i zbog čega izgleda ovako dobro:

“Sigurno mi je od pomoći bila genetika. Ali, uvek sam išao u teretanu i brinuo o izgledu, pravilno se hranio i držao dijete. Već godinu danas se svaki dan budim u šest ujutru i pre doručka vežbam 50 minuta. Tu su i kreme koje koristim ujutru i uveče, a mislim da bi njih trebalo da koriste i oni koji se ne bave ovim poslom”.