maskaru-pred-spavanje-svako-vece-morate-da-dobro-ocistite-kad-vidite-sta-se-njoj-desilo-jer-je-ignorisala-to-pravilo-prevrnuce-vam-se-zeludac

12.04.2019. 09:57

Nema žene kojoj se makar jednom nije dogodilo da zaspi sa maskarom, ali to nikada nije i ne sme da bude navika. Ako nam ne verujete, pogledajte šta se desilo ovoj ženi koja je smatrala da je navika skidanja maskare pre spavanja nepotrebna.

Horor ispod kapaka Foto: Profimedia

Tereza Linč je (51) 25 godina spavala sa maskarom na očima. Godine su prolazile, a ona bila uverena da joj je super ideja da prištedi ujutro na vremenu za nanošenje maskare. A onda je zavrnula kapak i imala šta da vidi.

Zbog nagomilanih ostataka šminke mogla je da ostane slepaFoto: Profimedia

Naime, Tereza je dugo osećala da su joj kapci teški i bolni, a oči su joj bile stalno iziritirane i suzne.

Pokušala je da reši problem kapima za oči, ali ništa joj nije pomagalo.

Tereza je odlično prošlaFoto: Profimedia

Na kraju je otišla kod oftalmologa koji joj je našao gomilu sitnih, kalcifikovanih gromuljica pod kapkom. Ugrožavale su joj vid i morala je na prilično ozbiljan zahvat kako bi ih uklonila.

– Kada mi je lekar zavrnuo kapak, rekao je: “Bože dragi, ovako nešto nisam video u celoj svojoj karijeri”. Ja sam bila van sebe i ubeđena da ću ostati slepa. Istina je da sam imala tu ružnu naviku da često spavam sa šminkom a sada mi je jasno koliko je važno detlajno očistiti lice pred spavanje – kaže Tereza.