mateja-je-usred-beograda-izgubio-omiljenu-igracku-pa-danima-nije-mogao-da-zaspi-potom-je-prica-dobila-najlepsi-moguci-obrt-koji-niko-nije-ocekivao

17.04.2019. 18:08

Nedavno je Beograđane oduševio interesantan događaj koji nam je pokazao koliko male stvari znače i koliko sreće mogu da donesu, te da je najveća radost nekom pomoći i sa nekim nešto podeliti.

Potraga za haskijem je srećno okončana Foto: Privatna arhiva

Naime, jedan trogodišnji Mateja je prilikom posete Zoološkom vrtu izgubio svoju omiljenu igračku – plišanog haskija, a kako se od prvih koraka nije razdvajao od nje, to mu je teško palo.

Roditelji u želji da udovolje svom mališanu pozvali su sugrađane u pomoć, zamolivši ih da ih kontaktiraju ukoliko slučajnu pronađu haskija, a ponudili su čak i odgovarajuću nagradu.

Nažalost, haski nije pronađen, ali je ovaj mališan ipak imao sreće – sve je došlo do jedne žene čija je ćerka imala identičnu igračku, pa su zajedno rešile da je poklone Mateji.

„Javila nam se jedna žena i ponudila nam je sličnu igračku. Pročitala je vest, pričala sa svojom ćerkom i zajedno su rešile da je poklone Mateji kako bi mu nadoknadile gubitak i donele radost. Ispostavilo se da igračka veoma liči na našu, a Mateju je to veoma obradovalo. Rekli smo mu da se Haski vratio i on je presrećan“, rekli su roditelji za naš portal.

Mateja je ipak dobio omiljenu igračkuFoto: Privatna arhiva

Mali gest nekome zaista može mnogo da znači, uvek to imajte na umu.