medju-njima-300-stepeni:-lola-otkrila-istinu-o-odnosu-sa-hauserom,-evo-sta-se-krilo-iza-ove-slike

17.09.2019. 14:49

O vrelim zajedničkim nastupama pijanistkinje Lole Astanove i Stjepana Hausera, člana dua “Tu čelos”, pisalo se i pisalo. Dali su oni i povoda da se govori da su u vezi, a sada je atraktivna muzičarka rekla šta je istina.

Lola Astanova i Stjepan Hauser na nastupu Foto: HAUSER / Instagram

“Stjepan i ja samo smo muzički sarađivali. Suprotno od onog što je moglo da se pročita u medijima, ja zaista nikad nisam bila njegova devojka”, rekla je Lola Astanova za “Jutarnji hr”.

Da je njen odnos sa Stjepanom samo profesionalni, rekao je sam Hauser, i to prošle godine za Ženu, pred beogradski koncert.

“Slobodan sam kao ptica”, rekao nam je tada.

Lola je sada to i potvrdila, a prokomentarisala je i svoj provokativan stil na nastupima. Evo zbog čega nastupa u mini haljinama i štiklama.

“Zbog toga što je ta odeća i obuća nešto što nose normalne mlade žene širom sveta. Uz pomoć odeće ja nikad nisam pravila revoluciju, ali ako je moj modni imidž ohrabrio druge devojke da budu odvažne i razmišljaju izvan okvira dosadne klasične muzike, ja sam zbog toga srećna.

Stjepan Hauser bio je u veren sa pevačicom Jelenom Rozgom. Nakon raskida a pred nastup na Kalemegdanu 2018. na Instagramu je izveo njen hit “Mala”.

Rekao je za “Ženu” zbog čega se odlučio na taj potez:

“Divna je pesma”.

POGLEDAJTE – DETALJE ŽIVOTNE PRIČE MIKIJA RURKIJA:

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.