megan-i-hari-planiraju-danas-da-pokazu-sina-i-kraljevska-porodica-ce-da-poludi:-ljudi-su-iznenadjeni-da-su-pozvali-samo-jednu-osobu

08.05.2019. 10:30

Princ Heri je pre dva dana je najavio da će se u dvorcu Vinzor danas održati konferencija za medije i fotografiranje. Novopečeni roditelji danas bi, prema pisanju medija, trebalo da pokažu sina medijima i kratko da porazgovaraju sa novinarima.

Megan Markl i princ Hari Foto: Profimedia

Britanski mediji pišu da će fotografiranje i druženje s kraljevskim parom prenositi američka televizija CBS, što je presedan kada je reč o kraljevskoj porodici.

Megan Markl i princ HariFoto: Profimedia

Ekskluzivne vesti i intervjue članova kraljevske porodice uvek dobija televizija BBC, a prisutnost američke televizije na konferenciji mogla bi da naljuti britanske porezne obveznike.

Britanski „Daily Mail“ piše da je Megan insistirala da se CBS uključi u konferenciju, a navodno je u London stigla Gejl King, poznata novinarka CBS-a i bliska prijateljica vojvotkinje.

Oči sveta uprte u Megan MarklFoto: Profimedia

Megan je rodila u strogoj tajnosti, u ponedjeljak rano ujutro. Navodno ju je tajna služba prebacila u bolnicu Portland u Londonu. Kraljevska porodica u ponedeljak popodne objavila je da je vojvotkinja dobila trudove, a nekoliko sati kasnije potvrđeno je da se rodio sin. Princ Hari zatim je izašao pred novinare i uzbuđeno objavio da je dobio zdravog sina i da su majka i beba dobro.