megan-i-hari-su-u-svemu-prekrsili-kraljevsku-tradiciju-osim-u-ove-dve-stvarcice

10.05.2019. 08:55

Megan Markl i princ Hari možda su uradili nekoliko stvari koje se sudaraju sa običajima kraljevske porodice, ali su sa druge strane očuvali tradiciju kad je u pitanju prvo javno pojavljivanje njihove bebe.

Princ Hari Foto: Profimedia

Mali Arči Harison pred fotoreportere i medije pojavio došao je u očevom zagrljaju u šalu od merino vune i kašmirskoj kapici.

Šal i kapa su napravljeni od strane porodične kompanije koja je bila zadužena za oblačenje beba u prvom pojavljivanju vojvode i vojvotkinje od Kembridža posle porođaja.

Megan Markl je savremena princeza koja nam trebaFoto: Profimedia

Notingemska kompanija „GH Hurt & Son“ je samo za prvo pojavljivanje kraljevske bebe zaradila 105.000 funti jer su upravo toliko koštali kapa i šal.

Kompanijski predstavnik za medije je rekao da su jako ponosni što su ponovo sarađivali sa kraljevskom porodicom.

I Kejt Midlton je nakon rođenja trećeg deteta pozirala sa velikim stomakom samo 8 sati nakon porođajaFoto: Profimedia

„Počastvovani smo što su nas Megan i Hari konktatkirali da napravimo šal i kapu za bebu. Veza naše firme i kraljevske porodice duga je 70 godina“.

Kejt Midlton i princ VilijamFoto: Profimedia

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis su na vratima bolnice „St. Mary“ u Londonu nosili odevne predmete od notingemske firme.

Princ Vilijam je 1982. godine kao bebe bio zavijen u njihov rad. Od nekih kraljevskih porodičnih vrednosti se ne odustaje.