megan-i-hari-uzivaju-u-nici:-vojvotkinja-se-ne-odvaja-od-sincica,-a-paparaco-slike-gore-na-instagramu

19.08.2019. 12:51

Uživali su početkom ovog meseca na Ibici, sada je trenutak da Megan Markl i princ Hari okriju čari Nice.

Megan Markl i princ Hari Foto: Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa stigli su pre nekoliko dana u luksuzno francusko letovalište. Mama Megan Markl uslikana je kako držeći sina Arčija Harisona u naručjuu izlazi iz aviona (pogledajte slike zbog kojih gori Instagram).

Megan i Hari u ležernim odevnim kombinacijama pripremaju se za veliko putovanje u Afriku na koje će takođe voditi sina.

Iako lekari ne savetuju da beba pre 10. meseca kreće na duži put, poznati par se oglušava o te savete – jer na raspolaganju ima ono što većina roditelja ne može da priušti : privatne avione i sve što treba da bi putovanje proteklo bez ikakvog rizika po dete.

U ovom luksuznom odmaralištu na Ibici su boravili Megan i HariFoto: Profimedia

Britanci ipak ne propuštaju priliku da to istaknu, ali i da kritikuju vojvotkinju i vojvodu (indirektno) što na letovanju troše ogromne sume novca.

Na Ibici su za nedelju dana potrošili 130 hiljada evra. Troškovima treba dodati i plaćanje obezbeđnja koje ih prati u stopu, a koje je inače uvek sa njima.

Stope bezbednosti su na najvišem nivou.

REAKCIJE NA FOTOGRAFIJE

Slike iz Nice pojavile su se na brojnim društvenim profila, a komentari koje su pokrenule glase: “Zašto uvek skrivaju Arčijevo lice?” (zar nije to razuman potez? Mnogi misle da je bespotreban jer je javnost već upoznala malog princa), “Isti je tata Hari”, “Baš je porastao”, “Sjajna porodica”. I onda BUM.

“Savršen su par, po licemerstvu. Drago mi je što je Hari sa devojkom koja kaže da se bori za zaštitu prirode, a isključivo putuje privatnim avionom, koja kaže da podržava svoje etničko poreklo, a prokriva afričke korene”.

Nije moglo da prođe bez kritikovanja Megan, kojoj upuđuju oštre reči otkako se verila za Harija, zar ne?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.