megan-je-poslo-za-rukom-ono-o-cemu-melanija-sanja-godinama-odgovor-ce-potresiti-i-britaniju-i-ameriku

13.03.2019. 14:38

Znate li šta spaja Megan Markl i Melaniju Tramp?

Megan Markl i princ Vilijam pre nekoliko dana u Londonu Foto: Tanjug/AP

Odgovor je želja da budu poput Džeki Kenedi. Vojvotkinja od Saseksa je tu želju pokazala nedavno u Londonu kada se na svečanosti u čast obeležavanja „Dana Komonvelta“ pojavila sa šeširom kakav je obožavala da nosi nekadašnja prva dama Amerike.

Melanija Tramp sa suprugom Donaldom Trampom i sinom Baronom Juniorom na inauguraciji 2017. u VašingtonuFoto: Profimedia

Da želi da bude druga Džeki u američkoj istoriji, Melanija je pokazala čim je preuzela funkciju prve dame, a supruga Džona Kenedija poslužila joj je kao inspiracija za stajling na inauguraciji Donalda Trampa u januaru 2017. u Vašingtonu, kada je nosila plavi komplet Ralfa Lorena.

Džeki i Džon KenediFoto: Profimedia

Podsećaju li zaista na Džeki, odnosno da li ostavljaju poput nje snažan modni utisak? Megan i Melanija se dobro oblače, u tome im pomažu modeli najprestižnijih dizajnera. Ali nimalo nisu na istoj liniji kojom je koračala Džeki.

Vojvotkinja i supruga američkog predsednika prave nekoliko velikih grešaka: prvo, greše u tome što idu dalje od toga da im Džeki služi kao inspiracija pa je čak i kopiraju (kopiranje je kobno za autentičan modni stil, kakav je upravo krasio gospođu Kenedi), drugo, Džeki je toliko upadljiva figura u političkoj istoriji Amerike i sveta da je niko ne može zaseniti, bez obzira na to kako se oblači.

Treće i veoma važno je to što Megan i Melanija puštaju da njihova odeća bude u prvom planu. Imajući u vidu njihove funkcije, to sebi nikada ne smeju da dozvole.